banner177

banner193

BİM CEO'SU NEDEN İSTİFA ETTİ? İŞTE CEVABI...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin fahiş fiyat artışları sebebiyle tepki gösterdiği BİM CEO'su Galip Aykaç'ın iki lidere verdiği cevaplar büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Özellikle MHP kanadından peş peşe gelen sert çıkışlar sonrası Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifa eden Aykaç'ın yurt genelinde 10 binin üzerinde şubesi olan BİM üzerinden provokasyon yapılmasından çekindiği için böyle bir karar aldığı ileri sürüldü.

GÜNDEM 06.12.2022, 11:01
BİM CEO'SU NEDEN İSTİFA ETTİ? İŞTE CEVABI...

Fahiş fiyat artışları nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hedefinde olan zincir marketlerden BİM'in CEO'su Galip Aykaç'ın iki lidere verdiği yanıtlar ortalığı fena karıştırdı.

BİM CEO'SU AYKAÇ'IN İSTİFA KARARI SES GETİRDİ

Özellikle Bahçeli'nin iddiasına verdiği "FETÖ'yle bizi tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var. Bu ülkenin güzel insanları sizlerin yalanlarına hiçbir şekilde itibar etmediler" yanıtıyla MHP cephesini karşısına alan BİM'in patronu Aykaç, kendisine yönelik tepkilerin tavan yapmasının ardından Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifa etti.

TOPLANTININ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Aykaç'ın istifası büyük ses getirirken, olayın perde arkası da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Ekonomim yazarı Necla Dalan, Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'nda hafta sonu yapılan toplantıda Şok Marketlerin, Galip Aykaç'ın istifasını istediği açıklamanın da üzerinde durulduğunu aktardı.

"ŞOK MARKETLER'İN İSTİFA ÇAĞRISI ETKİLİ OLMADI"

Yönetimdeki isimlerin Şok Marketler'in istifa çağrısıyla büyük şok yaşadıkları öğrenilirken, açıklamanın iyi karşılanmadığına vurgu yapıldı. BİM CEO'su Galip Aykaç'ın istifasında ise Şok'un çağrısının etkili olmadığı, yurt genelinde 10 binin üzerinde şubesi olan BİM üzerinden provokasyon yapılmasından çekinen Aykaç'ın istifa kararında ısrarcı olduğu belirtildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P