banner201

banner177

banner207

ECE ERKEN'İN EŞİ SİLAHLI SALDIRIDA ÖLDÜRÜLDÜ

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy’de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ünlü ismin ani ölümü sonrası eşi Ece Erken'in yeni yıl paylaşımı gündeme geldi. Acı haberi 'Söylemezsem Olmaz'ın canlı yayınından bir kez daha duyuran Bircan Bali ise yakın arkadaşı Ece Erken'e ulaşamadıklarını ve Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözlerinin "Lütfen beni kurtarın" olduğunu söyledi.

GÜNDEM 27.01.2022, 10:01
ECE ERKEN'İN EŞİ SİLAHLI SALDIRIDA ÖLDÜRÜLDÜ

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun uğradığı silahlı saldırı sonucu vefat etmesi eşi sunucu Ece Erken'i yıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıcı vefat etmesi ardından gözler eşi Ece Erken'e çevrildi.

"HER ŞEY GERİDE KALSIN" 

Öte yandan Erken, yılbaşında oğlu Eymen, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Mahmutyazıcıoğlu'nun ilk eşinden olan çocuklarıyla çekildiği fotoğrafları paylaşmıştı.

Erken, paylaşımına; "Her şey geride kalsın; yepyeni sayfalara umutlu hikayeler yazalım… 2022’de yıldızımız hep parlasın. Şahane bir yıl dileriz" notunu düşmüştü.

"ALLAH SABIR VERSİN" 

Ece Erken'in bu paylaşımının altına pek çok kişi ölüm haberini duyunca başsağlığı mesajı yazdı. Erken'in paylaşımına "Ah Ece... Allah sabır versin" yorumları yağdı.

"SON SÖZÜ: BENİ KURTARIN OLDU" 

Uzun yıllar Ece Erken'le program sunan Bircan Bali de 'Söylemezsem Olmaz' programının canlı yayınında olayın bilinmeyenlerini anlattı. Canlı yayında gözyaşlarına boğulan sunucu, "Kıymetli abim, vücuduna 7 kurşun isabet edecek şekilde vuruldu. Hastanede kan kaybından dolayı öldü" dedi.

"Ece'yle inanılmaz bir ilişkisi vardı. Önce şoföre sıkmışlar sonra Şafak abiye. Hastane olay yerine çok yakın. Saatlerdir Ece'den haber alamıyoruz. Gece hastaneye gitmiş. Hastanın öldüğünü duyduğu an onu göndermişler. O saatten itibaren Ece'ye kimse ulaşamıyor" diye Bali, "Şafak abinin son sözü 'Lütfen beni kurtarın' olmuş" dedi.

"BİZ EVLENDİK" DİYE DUYURMUŞTU 

Sunucu Ece Erken ile uzun süredir aşk yaşayan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haziran 2021 tarihinde nikâh masasına oturmuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P