EDESSA İHRACAT HACMİNİ FUARDA YENİ MODEL ÜRÜNLERİYLE GÜÇLENDİRECEK

Bursa’da mobilya sektörünün köklü ve güvenilir firması Edessa Mobilya, InterMob 23. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojileri Fuarı’nda da yine göz doldurdu. Edessa Mobilya’nın standı fuara gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

GÜNDEM 09.10.2021, 16:38 09.10.2021, 16:56
EDESSA İHRACAT HACMİNİ FUARDA YENİ MODEL ÜRÜNLERİYLE GÜÇLENDİRECEK


Mobilya sektöründe 27 farklı ülkeye ihracat yaparak, Türkiye’nin gurur kaynağı olan Edessa Mobilya, İstanbul’da Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde açılan olan InterMob, 23. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojileri Fuarı’nın da gözdesi oldu. Kendi alanında ürettiği ürünlerle hizmet ve kalite çıtasını her gün daha yukarı çeken Edessa Mobilya, fuara gelen ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi. Edessa Mobilya, fuarın ilk günü olmasına rağmen bir çok müşteri ile yeni iş ilişkileri geliştirdi. 13 Ekim’e kadar sürecek fuarda Salon 5’de 503/A nolu stantta yer alan Edessa ziyaretçileri bekliyor.

“KAPAK VE KAPI ÜRETİMİNİNDE İHRACAT YAPTIĞIMIZ ÜLKE SAYISI ARTACAK”

Firma yetkilisi Burak Barut fuar ve Edessa Mobilya hakkında bilgiler verdiği açıklamasında birçok yeni model ürünle tüketicinin karşısına çıktılarını anlattı. Edessa Mobilya, Omessa ve Edsdoor markalarının sergilendiği fuarda özellikle yeni model mutfak kapakları ve kapılar tasarımlarıyla dikkat çekti. Banyo mobilyalarının da sergilendiği fuarda yeni trend modeller ön planda tutulurken, pastel renkler öne çıktı. Özgün tasarımlarla farklı materyalleri farklı şekillerde değerlendirdiklerini aktaran Barut, “Kapak ve kapı üretiminde ihracat yaptığımız ülke sayısını arttırmak ve üretim hacmimizi bu şekilde genişletmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı .

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P