EDESSA YENİ ÜRÜNLERİNİ INTERMOB’DA MİSAFİRLERİNİN BEĞENİSİNE SUNACAK

Bursa’da mobilya sektöründe üretim kapasitesi ve iş hacmiyle Türkiye’nin en güçlü firmaları arasında yer alan Edessa, 9-13 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan InterMob, 23. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojileri fuarında son model ürünlerini sergileyecek.

GÜNDEM 04.10.2021, 17:26 04.10.2021, 17:32
EDESSA YENİ ÜRÜNLERİNİ INTERMOB’DA MİSAFİRLERİNİN BEĞENİSİNE SUNACAK

Edessa, Omessa ve Edsdoor’un birbirinden özel özgün tasarımları ürünleri dev fuarda yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 9 Ekim’de başlayacak fuar 13 Ekim’de sona erecek. Salon 5’de 503/A nolu stantta  Edessa ziyaretçilerini ağırlayacak.  Kapı ve kapak alanında öne çıkan Edessa fuarda yeni ürünlerini de tanıtacak.

EDESSA 27 ÜLKEDE

Uluslararası Mobilya Fuarı’nda misafirlerini ağırlamanın ve yeni ürünlerini tanıtmanın heyecanını yaşayan Edessa,  Yaklaşık 27 ülkeye EDESSA markalı ürünler ihraç ediliyor. İhracatın büyük bir kısmını Ortadoğu ve Afrika ülkelerine gerçekleştiren EDESSA Mobilya, InterMob ile yeni pazarlara açılmayı hedefliyor.  1994 yılından bu yana Bursa’nın gururu olmayı başaran EDESSA her geçen gün artan ihracatı ve üretim kapasitesi ile Bursa’nın ve Türkiye’nin mobilya sektöründeki gururu olmaya devam ediyor.

EDESSA HAKKINDA

Bursa’da 1994 yılında el işçiliğiyle üretimine başlayan Edessa Mobilya, bugün üretim kapasitesi olarak Türkiye’nin en güçlü firmalarının başında geliyor. Edessa’nın Bursa’da ürettiği ürünler 27 ülkede kullanılırken, firma ülkemize döviz girdisi sağlıyor. Büyük bir başarı hikayesine imza atan Edessa; Membran PVC, laminat , ahşap , lake ve yangına dayanıklı kapıları ile birlikte mutfak dolapları ve nitelikli konut projelerinde mobilya üretimiyle de Türkiye’nin en çok tercih edilen firmaları arasında yer alıyor.

BİR EVDE BULUNAN HER ŞEY ÜRETİLİYOR

Müşterilerin isteklerine özel üretimleriyle de adından söz ettiren EDESSA ustaları, 27 yıldır sektörde ayakta durabilmesinin nedenini müşterilerin istediklerini, zihinlerindekileri üretebilmek olduğunu aktarırken ürün çeşitliğinden şöyle bahsettiler, “Bir evde, ofiste bulunan; mutfak, kapı, banyo, vestiyer, giyinme odasında bulunan tüm mobilyaları özel ölçüye göre üretim yapabiliyoruz. Her ürün kategorisinde çeşitli üretim yapabiliyoruz. Membran PVC , laminat , ahşap , lake , yangına dayanıklı kapı olarak üretim ve toptan satış yapmaktayız. Kapak alanında da sektörün önde gelen firmasıyız”

FABRİKA VE SHOWROOM

Bademli mh. Bursayolu Cd. Mudanya / BURSA

SHOWROOM Üçevler, Ahıska Cd. Nilüfer / BURSA 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P