banner177

banner193

ERDOĞAN'DAN SEYİRCİLİ MAÇ AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ligi lider olarak tamamlayan Beşiktaş'ı ağırladı. Erdoğan burada yaptığı açıklamada seyircili ve seyircisiz maçlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar

GÜNDEM 20.05.2021, 20:51 20.05.2021, 20:58
ERDOĞAN'DAN SEYİRCİLİ MAÇ AÇIKLAMASI

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah önümüzdeki sezonu tüm futbolseverlerin stadyumları yeniden coşkuyla doldurduğu bir iklimde düzenlemek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle taraftarlardan uzak bir sezon yaşandığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Tribünlerde taraftarlar yerlerini alamadı ama gönülleriyle vatan sathında yerlerini almak suretiyle bütün heyecanları ile katkılarını verdiler. Bu vesile ile 1903'ten beri Beşiktaş'a destek veren, bugünlere gelmesinde emeği olan tüm sporcularımızı, yöneticileri, taraftarları kutluyor; ahirete irtihal edenleri rahmetle anıyorum. Son 2 yıldır maalesef koronavirüs salgını dolayısıyla önceki seneler gibi keyifli bir sezon geçiremiyoruz. Yine salgın sebebiyle olimpiyatlar dahil birçok uluslararası turnuva gerçekleştirilmemiş veya seyircisiz yapılmıştır. Bilhassa seyircisiz oynanmak zorunda kalınan maçların taraftar ve futbolcularımızın motivasyonunu etkilediğinin farkındayız ancak şampiyonluk mücadelesinin son haftaya kadar devam etmesi bu sene Süper Lig'e farklı bir heyecan ve atmosfer katmıştır. İnşallah önümüzdeki sezonu tüm futbolseverlerin stadyumları yeniden coşkuyla doldurduğu bir iklimde düzenlemek istiyoruz."

"Tam normalleşme ortamını yakalamayı hedefliyoruz"

Taraftarların statlara alınmasıyla ilgili hazırlık çalışmalarını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Gençlik ve Spor Bakanlığının spor kulüpleriyle eş güdüm halinde yürüttüğünü söyleyen Erdoğan, "Biz de ilgili arkadaşlarımız ve kurumlarımız vasıtasıyla süreci yakından takip ediyoruz. Virüse karşı en büyük imkanımız olan aşılama çalışmalarına hız vererek inşallah tam normalleşme ortamını yakalamayı hedefliyoruz. Milletimizi hem kurallara uyma hem de aşılama konusunda teşvik etmemiz, doğru bir şekilde yönlendirmeniz önem arz ediyor" dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P