banner177

banner193

Eylem Amine Altunkaynak kimdir, ne iş yapıyor ?

Sosyal medyada fenomen olan Eylem Amine Altunkaynak kimdir ? Bilinçaltı ve kuantum uzmanı kendini tanıtan Eylem Amine Altunkaynak seminer ve kurslarını ücretli olarak satıyor. Bin liradan başlayan seminerler 57 bin liraya kadar çıkıyor. Rakamlar yüksek olunca Eylem Amine Altunkaynak paraya para demiyor. Yüksek ücretlere rağmen insanlar kuyrukta bekliyor. Altunkaynak lüks yaşamı ile dikkat çekiyor. İşte detaylar

GÜNDEM 09.04.2022, 16:36
Eylem Amine Altunkaynak kimdir, ne iş yapıyor ?

Sosyal medya kendini bilinçaltı uzmanı olarak tanıtıp, lüks restoranlarda seminerler veren ve seminerlerini izlemek için kadınların kuyruk oluşturduğu peçeli kadının görüntülerini tartışıyor. Eylem Amine Altunkaynak isimli kişinin verdiği seminerlerin ücretlerinin 1300 TL ile 57 bin TL aralığında olduğu görüldü.

Lüks restoranlarda seminer verip, sertifika dağıtıyor
Instagram’da “gelişim devam_ediyor” isimli hesap üzerinden paylaşım yapan ve kendisini NLP, kuantum ve bilinçaltı uzmanı olarak tanıtan Eylem Amine Altunkaynak’ın lüks yaşamı ve verdiği seminerlerin görüntüleri sosyal medyada kullanıcıları tarafından tepki ile karşılandı.

Seminer ücretleri 1.300 lira ile 57 bin lira arasında değişiyor
Altunkaynak, “Bilinçaltı, metafizik, kuantum, çakra” gibi ifadelerle lüks restoranlarda seminer veriyor. Fiyatları 1300 TL’den başlayarak 57 bin TL’ye kadar yükselen söz konusu eğitimlere ise onlarca kişinin katıldığı görülüyor. En pahalı eğitim ise 'kendini işini kur' eğitimi olarak göze çarpıyor. Kendi işini kurma eğitimi almak için Amine Altunkaynak'a 57 bin lira ödemek gerekiyor. 

Altunkaynak’ın verdiği eğitimlerin fiyatları şöyle:

Eylem Amine Altunkaynak kimdir eşi ve çocukları?
Trabzon İli Of ilçesinde doğdu. Bursa Uludağ Üniversitesi’nden 2006 tarihinde mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi işletme bölümünü 2010 yılında bitirdi.

Üniversite yıllarında psikoloji, insan davranışları ve kişisel gelişim alanlarına merakı dolayısıyla ilgili alanlarda araştırma çalışmalarına başladı. Aynı yıllarda bölgesel radyolarda kişisel gelişim programları hazırlayıp sundu.

2009 yılında gerçekleştirmiş olduğu evlilikle birlikte eğitimine ara vermek verdi ve 3 çocuk doğurdu. 2015 yılında kızının disleksi olması üzerine farkındalığını araştırmaya başladı. 

Türkiye’de spritüel alanlardaki konuların Kur’an-ı Kerim ışığında sünnetullaha uygun anlatımını içeren ücretsiz ilk whatsapp grupları kurdu. 'Gelişim devam ediyor' adlı 10’nun üzerinde whatsapp gurubuyla 20.000’ni aşkın telegram ile binlerce bayana ulaştı.

Hanımlara özel eğitim ve seminerler verdi. 2500 üzerinde uzaman eğitmen kadın yetiştirdi. Kendi eğitimini geliştirerek Eylem Amine Altunkaynak sistemi bilinçaltı temizliği eğitimini kurdu. Sosyoloji alanındaki uzmanlık eğitimine devam ediyor.

Yorumlar (1)
Mükremin 2 yıl önce
Memleket saf cik var iyi iş kurmuş ne diyelim..vergi veriyormu bsri
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P