banner177

banner193

FAZLA MİSAFİRİ OLANA CEZA YAZILACAK

Korona virüs risk haritasında Marmara Bölgesi'nde ilk sırada Türkiye'de 5. sırada olan Yalova'da ilginç bir kısıtlama getirildi. Buna göre misafiri tespit edilen ev sahibine ceza yazacak.

GÜNDEM 22.03.2021, 18:03
FAZLA MİSAFİRİ OLANA CEZA YAZILACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı corona virüs risk haritasında 100 binde 275,31'lik oranla vaka artışında Türkiye'de 5'inci, Marmara Bölgesi'nde ise ilk sırada yer alan Yalova'da misafir ağırlamaya kısıtlama getirildi. Denetimlerde fazla misafiri tespit edilen ev sahibine ceza yazılacak.

EV ZİYARETLERİNE KISITLAMA
 

Kentte ev ziyaretlerine de kısıtlama getirildi. Evler, ziyarete gelecek kişi sayısını sınırlandırmak amacıyla filyasyon ekipleri ile varsa yöneticiler tarafından denetlenecek. Kalabalık tespit edilmesi halinde ceza uygulanacak. Bu denetimlerde personel, yaptırılacak özel kıyafetleri giyecek

KISITLAMA GÜNLERİ MARKET VE AVM OTOPARKLARI KAPATILACAK

Kentte, kafeler sokağı olarak bilinen Huzur Sokağı ve Barış Sokağı’nın giriş-çıkışlarına bariyer konulacak, belediye ve kolluk güçleri vatandaşların ateşlerini ölçecek. Sokaklara giriş, HES kodu sorgulamasıyla yapılacak. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu gün ve saatlerde ise, market ve AVM otoparkları kapalı olacak. Banka- PTT gibi iş yerlerinde oluşabilecek kalabalığı önlemek için şube ve hizmet verilecek nokta sayısı arttırılacak.
 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P