banner204

banner177

banner193

banner205

GÜMRÜK MÜDÜRÜ PERSONELİNİ TOKATLADI, BAKANLIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Osman Erdoğan, vergi mükellefleri ile yaptığı toplantıda bir gümrük muhafaza memuruna "Eşek sıpası" diyerek tokat attı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olayla ilgili Ticaret Bakanlığı soruşturma başlattı.

GÜNDEM 29.12.2022, 13:20
GÜMRÜK MÜDÜRÜ PERSONELİNİ TOKATLADI, BAKANLIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u da etiketleyerek sosyal medya hesaplarından paylaştığı görüntülere tepki yağdı.

TOKAT ATIP HAKARET ETTİ

Polat'ın paylaştığı görüntülerde sahnede konuşan Gürbulak Bölge Müdürü Osman Erdoğan, ayakta duran iki gümrük muhafaza memurunu göstererek "İhtar aldığı gün sözleşmesi feshedilir. Ama bu adam öyle değil, bak sakallı gelmiş. Eşek sıpası" diyerek tokat atıp hakaret ediyor.

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntülerle ilgili Ticaret Bakanlığı'nın Twitter hesabından, Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Erdoğan'a ilişkin paylaşım yapıldı. Açıklamada şunlar kaydedildi: "Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan hakkında, bugün sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve yayımlanan videolarda yer alan hususların tüm yönleriyle incelenmesi ve soruşturulması için Bakanlığımız müfettişleri görevlendirilmiştir."

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P