banner204

banner177

banner193

banner205

‘İNCİ AİLESİ’NDEN 100 GENCE BURS DESTEĞİ!

Türkiye’nin en güçlü sosyal medya platformu  ‘İnci Sözlük, Uludağ Sözlük, İncicaps, Haberself, Sosyotrend, Promoviral ve Tumblr’dan oluşan İnci Ailesi,  aylık 800 TL olmak üzere 100 üniversite öğrencisine burs desteği verecek. Peki Başvurular nasıl yapılacak ? İşte detaylar

GÜNDEM 31.08.2022, 13:38
‘İNCİ AİLESİ’NDEN 100 GENCE BURS DESTEĞİ!

Yeni eğitim dönemi başlarken üniversite öğrencilerinin özellikle barınma ve öğrenim ihtiyaçlarına katkı sağlamak amacıyla Türkiye’nin en güçlü ve etkili sosyal medya platformu İnci Sözlük ailesi sosyal medya üzerinden dün akşam yaptığı paylaşımlarla 100 öğrenciye aylık 800 TL karşılıksız burs desteği sağlayacağını duyurdu.

Sosyal medya hesapları  ‘İnci Sözlük, Uludağ Sözlük, İncicaps, Haberself, Sosyotrend, Promoviral ve Tumblr’ üzerinden dün akşam peş peşe yapılan paylaşımlarda aylık 800 TL tutarında yapılacak ve 100 öğrencinin faydalanacağı burs müjdesinin duyurulması büyük yankı uyandırdı.

‘ÖĞRENCİLER BİZİM GELECEĞİMİZDİR’

Bir anda sosyal medya da çığ gibi büyüyen ve büyük etkileşim alan duyuruyla ilgili olarak Ergünkent İnşaat ve EA Medya Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur yaptığı açıklamada, ekonomik anlamda sıkıntılı süreçten geçtiğimiz şu dönemde üniversite öğrencilerinin okumasına katkı sağlamak amacıyla böyle bir destek girişiminde bulunduklarını söyledi.

Adanur, “EA Medya olarak bünyemizde Türkiye’nin marka değerinde en güçlü sosyal medya platformu bulunuyor. Sosyal medyada bizi güçlü kılan da gençlerimiz oluyor. Biz de bu platformun İnci Ailesi olarak, ‘Okumak isteyen gençlerimize destek çıkalım, bir nebze de olsa katkıda bulunalım’ istedik. ‘Onların mesleki hayata hazırlanmasında harca bir tuğla koyalım’ dedik ve böyle bir karşılıksız burs desteği girişiminde bulunduk. 100 öğrenci kardeşimize aylık 800 TL burs vereceğiz. İhtiyacı olan öğrenci arkadaşlarımız bize DM atarak ulaşabilirler” diye konuştu.

İŞ DÜNYASINA ÖRNEK

Sosyal medya üzerinden yapılan burs desteği paylaşımının bir anda büyük etkileşim aldığını ve ilginin büyük olduğunu dile getiren Emin Adanur, uygulamanın iş dünyasında örnek olmasını umduğunu da söyledi.

BAŞVURULAR NASIL ALINACAK?

Sosyal medyada geniş yankı uyandıran paylaşımlar sonrasında aylık 800 TL’lik burs başvurularının nereye ve nasıl yapılacağı merak konusu oldu. Paylaşımda başvuruların İnci Sözlük, İncicaps ve Uludağ Sözlük hesaplarına mesaj yoluyla alınacağı ifade edildi.

DM ile atmanız gerekenler (Ad-Soyad, okulun adı, bölümü ve sınıfı, iletişim için telefon numarası)

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P