banner177

banner193

İŞ İNSANI METİN HAYMANA, EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

İstanbul’da ikamet eden aslen Muş Malazgirtli iş insanı ve Haymana Holding Kurucu Başkanı Metin Haymana eski Muş Emniyet Müdürü şimdiki İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 31.10.2022, 09:46
İŞ İNSANI METİN HAYMANA, EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Malazgirtli iş insanı Metin Haymana ile tüm hemşerilerine selam yolladı. Muş’ta başarılı bir görev süresi yürüten Aktaş İstanbul’da da metropolün huzuru için yoğun mesai sarf ediyor. Makam odasında samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Haymana Holding Kurucu Başkanı Metin Haymana, “Muş halkı sizleri unutmadı” dedi.

AKTAŞ'A TEŞEKKÜR

Ziyarette konuşan iş insanı Haymana, “Muş’ta görev yaptığınız sırada Muş halkı sizleri bağrına bastı, sizleri çok sevdiler. Bende Muşlu hemşerilerimin selamlarını getirdim, ayrıca değerli Müdürüm, şuan İstanbul’da yaşıyoruz ve tüm işlerimizde burada. İstanbul için yaptığınız hizmetler takdire şayandır. İstanbul’da yaptığınız tüm hizmetleriniz içinde ayrıca teşekkür ederiz, başarılarınızın devamını dileriz.” diye konuştu. Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P