banner177

banner193

İZOLASYON VE YALITIM ALANINDA TÜRKİYE’NİN LİDER FİRMASI İZOMET!

İnşaat sektörünün en önemli bileşenlerinden olan izolasyon ve yalıtım alanında 1988’den bu yana faaliyetlerini sürdüren Bursa’nın köklü firması İzomet İzolasyon; ısı ses ve su yalıtım alanında köklü firmaların bayiliğini yapmanın yanı sıra Türkiye genelinde uygulama hizmet sunarak en çok tercih edilen firmaların başında geliyor.

GÜNDEM 13.09.2021, 12:52 13.09.2021, 13:03
İZOLASYON VE YALITIM ALANINDA TÜRKİYE’NİN LİDER FİRMASI İZOMET!


Güvenilir ve sağlam yapıların temeli, betonu ve binayı oluşturan ana bileşenlerin önemi kadar izolasyon ve yalıtım malzemelerinin kalitesi ve uygulanma biçimi büyük önem taşıyor.

DÜNYA DEVİ FİRMALAR İZOMET ÇATISI ALTINDA

İzomet İzolasyon Isı, ses ve su yalıtımında sektörün önde gelen markalarının bayiliğini yapmakla beraber bu alanda ülke çapında uygulama hizmeti de sunuyor. Kuruluşundan itibaren ürün yelpazesini tüm müşteri gruplarına çözüm üretebilmek amacıyla sürekli genişleten firma YALTEKS, İZOCAM, BASF, LAFARGE DALSAN, WEBER, BAŞAK KREMİT, AKG GAZBETON, LİNEFLEX, MESA TEKNİK firmalarının bayiliğini yürütüyor.

Yalıtım ve izolasyon sektöründe Türkiye’nin lider firmaları arasındaki yerini başarıyla koruyan İzomet İzolasyon hem ürün kalitesi hem de uygulamadaki uzman kadrosuyla 'AKILLI YALITIM, AKILLI YATIRIM' sloganıyla hizmet sunuyor.,

ÖNEMLİ REFERANSLARA SU-ISI-SES VE YANGIN İZOLASYONU ÇÖZÜMLERİ

Türkiye’de birçok önemli markanın yalıtım ve izolasyon işini başarıyla gerçekleştiren firmanın referans listesinde önemli firmalar yer alıyor. İzomet İzolasyon’un başlıca hizmet alanını Su İzolasyonu, Isı İzolasyonu, Ses İzolasyonu ve Yangın İzolasyonu oluşturuluyor. Su izolasyonu alanında; Çatı ve teraslarda, havuz depolarda, derelerde hizmet veriyor. Isı İzolasyonu alanında ise dış ısı, iç ısı, çatı, teras ve temel izolasyonlarıyla yapılara değer kattığı gibi büyük tasarruf imkanı sağlıyor. Ses İzolasyonunda ise; İç Duvar, Dış Duvar ve Akustik İzolasyonu hizmetleriyle birçok işletmenin çözüm ortağı oluyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P