banner177

banner193

KARAR GÜNÜ! Ramazan yasakları hazır, restoran ve kafeler kapanacak mı ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak kabine toplantısında yeni kısıtlamaların getirilmesi ve Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklaması bekleniyor işte detaylar.

GÜNDEM 29.03.2021, 09:41
KARAR GÜNÜ! Ramazan yasakları hazır, restoran ve kafeler kapanacak mı ?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanacak kabinenin ana gündemini artan vakalar ve yeni tedbirler oluştururacak. 

KAFE, RESTORANLAR... CUMARTESİ YASAĞI... 

Koronavirüs Bilim Kurulu üyelerenin gevşetme kararları sonrası kaldırılan Cumartesi günü sokağa çıkma yasağının geri getirilmesini istedikleri öğrenildi. Bilim Kurulu üyeleri kırmızı ve turuncu illerde kafe ve restoranların kapatılmasını tavsiye ettiği ancak hükümetin, ekonomik şartları göz önüne alarak buna sıcak bakmadığı ifade ediliyor. 

RAMAZAN AYI, AVM'LER, OKULLAR

Toplantıda, 13 Nisan’da başlayacak Ramazan ayı öncesinde özellikle iftar ve sahur vakitlerinde koronavirüs yayılımının önlenmesine yönelik olarak yeni kısıtlama kararlarının alınması bekleniyor. Başta okullar ve kalabalık yerler olmak üzere, restoran, kafe, lokanta ve AVM’lerdeki son durum değerlendirilecek.

RAMAZAN'DA YENİ ÖNLEMLER KONUŞULUYOR

Ramazan ayı için ayrıca önlemler alınacak. İllerdeki vaka durumuna bağlı olarak, ramazan boyunca kafe ve restoranlara farklı saat uygulaması, hafta sonu tamamen kapalı olma gibi kurallar getirilebileceği belirtiliyor. Cami ve teravih namazları için de bazı önlemler tartışılıyor. 65 yaş üstüne toplu taşıt yasağı gibi farklı uygulamaların devreye sokulabileceği belirtiliyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P