banner201

banner177

banner207

KONUŞMALAR GÜNDEM OLMUŞTU: İSTİFA ETTİLER

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun ortaya çıkan ses kaydında yakın zamanda evlendiği CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun'un özel hayatı hakkında kullandığı ifadeler sosyal medyanın gündemine oturdu. Aykut Erdoğdu ve YDK üyesi Tuba Torun Erdoğdu, partiden istifa etti.

GÜNDEM 29.06.2022, 15:05
KONUŞMALAR GÜNDEM OLMUŞTU: İSTİFA ETTİLER

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve YDK üyesi Tuba Torun Erdoğdu, partiden istifa etti. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendileri üzerinden yıpratılmaması amacıyla bu kararı aldıkları belirtildi.

 Geçtiğimiz günlerde CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun ile dünya evine giren CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun 3 ay önce ayrıldığı eşi, açtığı Twitter hesabından iki ses kaydı paylaşıldı.

"TUBA TORUN İÇİN 5 KEZ KILIÇDAROĞLU'NU ARADIM"

İlk ses kaydında Erdoğdu’nun yakın zamanda evlendiği CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun'un özel hayatı hakkında kullandığı ifadeler sosyal medyanın gündemine oturdu. Ayrıca görüşme kaydında Erdoğdu, Tuba Torun’un CHP Parti Meclisi’ne girmesi için beş kez Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığını söyledi. Erdoğdu, kurultay boyunca kendisi için oy topladığını vurguladığı Tuba Torun’un Parti Meclisi’ne girmesi için kendi adını listeye koymadığını anlattı.

 "TWITTER'DAN ÖZÜR DİLEDİ"

Aykut Erdoğdu, eski eşinin konuşma kaydını yayınlamasından sonra, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü… Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş… Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü bir şey söyleyemem… Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı… Ben yanında olabilmek için Ankara’dan yola çıktım… Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum…Şu an tek derdim oğlumu ve eşim Tuba’yı bu yaşananların şokundan koruyabilmek…"

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Tuba Torun, bu olayın ardından hesabını “korumalı”ya çevirdi.

 YENİ BİR SES KAYDI DAHA ORTAYA ÇIKTI

Aykut Erdoğdu ile Özge Erdoğdu arasında geçen konuşmanın yankıları sürerken bu kez yeni bir ses kaydı daha ortaya çıktı. Yine Özge Erdoğdu'ya ait hesaptan Tuba Torun'a ait bir ses kaydı paylaşıldı. Ses kayıtlarında Tuba Torun'un ağlayarak, "Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye g... yırtıyorum. Ş... bir tanesine inandım tamam mı ve inandığım için de evet veriyorum diye kendimi ortaya koydum. Ve şu anda da istifa edeceğim. Sağ olun a..k..." dediği duyuluyor. Özge Erdoğdu'nun videonun altına "'Dolarla vekil oluyorlar, ben kadın hakları diye g... yırtıyorum. Olamıyorum' demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun. Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdoğdu'yu aldın sırada vekillik var." notu düşüldü.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P