LİKYA DUŞAKABİN BİR MİLYON KİŞİNİN HAYATINA FARK KATTI

Türkiye’nin en köklü duşakabin markalarından biri olan Likya Duşakabin, Bursa’da 28 yıllık tecrübesiyle bugüne kadar 200 binin üzerinde duşakabinin üretim ve montajını gerçekleştirdi. Likya Duşakabin’in tasarlayıp ürettiği duşakabinler 1 milyonu aşkın kişinin hayatını doğrudan kolaylaştırdı.

GÜNDEM 04.01.2022, 14:55 04.01.2022, 15:14
LİKYA DUŞAKABİN BİR MİLYON KİŞİNİN HAYATINA FARK KATTI

TASARLIYOR, ÜRETİYOR, MONTAJINI YAPIYOR

Banyoların vazgeçilmez bir parçası haline gelen duşakabin sektörünün öncü firmalarından Likya Duşakabin, Bursa’da 1994 yılında başladığı serüvenine bugün güçlü bir şekilde devam ediyor. Geçmişten günümüze duşakabin sektörünün yaşadığı dönüşümü ve vatandaşların değişen alışkanlıkları ile ilgili açıklamalarda bulunan Likya Duşakabin Genel Müdürü Recep Turan, firma hakkında bilgiler verdi.

Uzun yıllarda alüminyum doğrama, panjur sistemleri ve benzeri alanlarda gerçekleştirdiği çalışmaları 1994 yılında Likya Duşakabin markasıyla tükeciyle buluşturan Likya Duşakabin, günümüzde birçok önemli projeye imza atıyor.

200’ÜN ÜZERİNDE BAYİ AĞI İLE ‘LİKYA’ TÜM TÜRKİYE’DE

 “Duşakabin sektöründe köklü bir geçmişe sahip olduklarını aktaran Recep Turan,  “Türkiye’de o zamanlar duşakabin yok denecek kadar yeniydi. Alimunyum sektöründen, alimunyum doğrama, panjur sistemlerinden bu alana geçen bir serüven oldu. Bursa’da ilk olarak bu işe yaklaşık 28 yıl önce başladık. O günden bu güne bayilik sayılarımızı önemli ölçüde artırdık. Türkiye geneli her yerde; Ege’de, Akdeniz’de, Karadeniz’de, İç Anadolu’da, Marmara Bölgesi’nde bayiliklerle ilgili çalışmalarımız oldu. Türkiye’nin hemen hemen her iline ürünlerimizi gönderdik. İnşaat malzemeleri tedariği sağlayan, mobilya ve dekorasyon hizmeti sunan, mağaza zincirlerinde olan birçok firmamıza da hizmet veriyoruz. Şuan da 200’ün üzerinde noktada varız diyebilirim. Marmara bölgesi yoğunluğumuzu oluşturuyor.” ifadelerini kullandı.

TASARLIYOR, ÜRETİYOR, MONTAJINI YAPIYORUZ

Likya Duşakabinin ilk günden bu yana üretici olduğuna vurgu yapan Turan, şöyle devam etti, “Hep üretici olduk. Tasarımdan üretime tüm süreçlerinde Likya Duşakabin imzalı ürünler üretiyoruz. Müşteri portföyümüz her geçen gün artmakla birlikle; proje bazlı işlerde çok etkin rol oynuyoruz. Parekende ağımız da aynı şekilde genişliyor. Tüm duşakabin modelleri ve çeşitlerin ana ürünlerimizi oluşturuyor. Bunu yanı sıra Jakuzi, küvet, duş teknesi ve özel Spa ürünleri elimizde mevcut olmakla birlikte istenilen ölçü ve modellerde, isteğe göre üretim ve tasarım yapabiliyoruz. Duşakabin ve duşakabin ile bağlantısı olan tüm ürünleri; okullar, oteller, inşaat projeleri, kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere birçok noktada tercih ediliyoruz.”

DUŞAKABİN ZARURİ BİR İHTİYACA DÖNÜŞTÜ

Geçmişten bugüne duşakabin sektöründe yaşanan değişimi anlatan Turan, “Duşakabin artık ihtiyaç haline geldi. Artık günümüzde her evde zaruri bir ihtiyaca dönüştü. Geçmişte kıyasla nanyoda sağladığı avantajlarla birlikte, banyonun kalitesini doğrudan etkileyen bir unsur haline geldi. Tasarım olarak ise mika üzerine duşakabinler ağırlıklaydı. Tamperli duşakabinler çok daha fazla tercih ediliyor. Profil modelleri, kullanım ve çalışma şekilleri çok büyük değişime uğradı. Önceden tercih edilen duş tekneleri yerini zeminden uygulamalı duşakabin modellerine bıraktı.” dedi.

“TASARIMLARIMIZI PİYASA İLE DE PAYLAŞIYORUZ”

Her firmanın mesleki bir bakış açısı olduğunu ve Likya Duşakabin’in patentli birçok ürünü olduğunu aktaran Turan, “Ürettiğimiz tasarımlardan keyif alıyoruz. Tasarımlarımızı piyasa ile de paylaştık. Bu tasarımları çok sayıda firma da tüketicilerle buluşturdu. Fayda sağlayacak tüm ürünlerimizin sürdürülebilir olması ve talep edilmesinden mutluluk duyuyoruz. Araç filomuz ve çalışan personel sayımızla sektördeki tecrübemizi en doğru şekilde aktarmaya özen gösteriyoruz. Türkiye geneli her yerde iç ve dış servis ağımız ile hizmet veriyoruz. Yurtdışı bağlantılı çalışmalarımız da oluyor.” Dedi.

Likya duşakabin yıllık 20 bin adet duşakabin üretim kapasitesiyle dikkat çekerken, bugüne kadar 200 bin adete yakın duşakabinin üretim ve montajını gerçekleştirdi. En az 1 milyon kişinin duşakabin ihtiyacını karşıladı.

--

www.likyadusakabin.com

Adres: Fethiye Mah. Ateş Sokak No:3 Nilüfer / BURSA

Tel : +90 224 242 25 07

İNSTAGRAM: palduslikya

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P