banner204

banner177

banner193

banner205

LİV MAKİNA KITALARARASI BULUŞMAYA DAMGA VURDU

Makine imalat sektörünün Bursa’daki kıtalararası buluşmasında 45 ülkeden gelen iş insanları ile 353 firma ve firma temsilcileri bir araya geldi.  Bursa Makine Teknolojileri Fuarı’nın en merakla beklenen firması Liv Makine, en yeni model makinelerini fuarda sergiledi. Fuarda yeni makinelerini üretici firmalarla buluşturan Liv Makina, elle program yazmaya son veren ‘5 EKSEN MALAFALI CNC-42-5A-4S BORU BÜKME MAKİNESİ’ ile dikkat çekerken Liv Makina fuarda Senegal’e dahi makine satarak fuarı ihracat ve ithalat hacmini güçlendirerek tamamladı.

GÜNDEM 03.12.2021, 16:24
LİV MAKİNA KITALARARASI BULUŞMAYA DAMGA VURDU

Fuar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan firma yetkilisi Serdar Livkebabcı, “Firmamız, 1979 yılında kuruldu. Boru bükme makineleri üreticisiyiz. NC, CNC ve çift kafa olmak üzere makineler üretiyoruz. Avrupa’dan, Afrikaya’ya  dünyanın birçok ülkesinde makinelerimiz tercih ediliyor. Bursa Makine Teknolojileri Fuarı’nda (BUMATECH) Senegal’e dahi makine sattık. Özellikle 5 Eksen CNC Boru Bükme Makinemiz fuarda büyük ilgi gördü. Makinelerimiz hayatın birçok alanında kullanılan eşyaların yapımında kullanılabiliyor. Mobilya üretiminden, otomotive birçok sektörde kullanılıyor.” ifadelerini kullandı.

LİV MAKİNA TASARLADI, ÜRETTİ TÜM DÜNYA KULLANIYOR

Ar-Ge çalışmalarına yaptığı yatırımlarla 40 yılı aşkın tecrübesi ile Avrupa standartlarında yeni makineler üretmeyi başaran Liv Makina ‘5 EKSEN MALAFALI CNC-42-5A-4S BORU BÜKME MAKİNESİ’ne getirdiği güncelleme ile üreticilerin işini kolaylaştırdı. “Üretici odaklı bir makineyi portföyümüze kazandırdık” ifadeleriyle makineyi anlatan Firma Yetkilisi Serdar Livkebabcı şöyle konuştu, “Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum ki artık elle program yazma işine son verdik. Bu komutları herkes elle yazıyor. Artık step dosyası ile makineye program yüklenebiliyor. Yapılacak ürünü bilgisayar ortamında tasarladıktan sonra makinenin belleğine yükleyerek, 3 boyutlu çizimleri ürüne dönüştürebilirsiniz. Bu çok büyük kolaylık. Hem zaman, hem de üretim açısından büyük fayda sağlıyor. Elle program yazmaya son verdik. Servo kontrollü büküm, ilerleme, döndürme ve ölçülendirme sistemi makinemizde mevcut. Aynı anda 3 kalıp bağlanabilmektedir. En üstteki kalıp ile rolling (geniş radius büküm) yapabilmektedir. Windows tabanlı çalışmaktadır .4 farklı servo motor ile hassas çalışma imkânı sunduğumuz gibi, birden çok dil seçeneği, Otomatik boru boyu hesaplama gibi birçok farklı yenilikçi özelliği bu makinemizde bulabilirler” dedi.

“OTOMOTİVDEN, MOBİLYAYA TÜM ÜRETİCİLERİN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRIYORUZ”

Liv Makina’nın çözüm ortağı olduğu sektörlere de değinen Livkebabcı, “Otomotiv, beyaz eşya, mobilya imalatçılarının sıklıkla tercih ettiği makinelerimiz mevcut. Bu sektörlerin yanı sıra; “Asgari sanayi, tesisat boruları, havacılık, tarım, hayvancılık, ısıtma-soğutma sistemleri, mobilya, inşaat, beyaz eşya, temizlik, gemicilik, fitnes ve birçok alanda ve sektörde üretim yapan tüm firmaların ihtiyaçlarına uygun makine çeşitliliğimiz mevcut. Daha detaylı bilgi almak için https://www.livmakina.com.tr/ internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P