banner204

banner177

banner193

banner205

Memleketçi Sanayici İş Adamları Derneği Bursa'da açıldı

Memleketçi Sanayici İş Adamları Derneği MİSİAD Bursa şubesi açılışında adeta gövde gösterisi yaptı. İl binası açılışı ve ardından Bursa yönetim kurulunun tanıtımı toplantısına genel başkan Feridun Öncel katıldı.

GÜNDEM 09.12.2019, 10:48 09.12.2019, 10:57
Memleketçi Sanayici İş Adamları Derneği Bursa'da açıldı

Bir süre önce genel merkez tarafından göreve getirilen Erol TAŞCI Bursa il yönetimini iki ay gibi kısa bir sürede oluşturdu. Akabinde il binası açılışı ve genel başkanın programı hazırlandı.

MİSİAD BURSA İL BİNASI AÇILDI

MİSİAD Bursa il başkanlığının Nilüfer Odunluk mahallesindeki açılışı genel başkan Feridun ÖNCEL tarafından gerçekleştirdi. Açılışa MİSİAD genel başkan yardımcıları ve Marmara Bölge sorumlusu Kadir YÜCELBAŞ yine Marmara Kadın Kolları sorumlusu Nurahan OSMANOĞLU ve çok sayıda MİSİAD il başkanı iştirak etti. Nilüfer eski belediye başkanı Mustafa BOZBEY’de katılımcılar arasındaydı.

Bursa da davetlilerin iştirakı ile yapılan açılışta genel başkan Feridun ÖNCEL hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İl başkanı Erol TAŞCI ise konuşmasında tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

MİSİAD BURSA İLK PROGRAMINI YAPTI

İl binası açılışından sonra PARKORA AVM de MİO BİANKA da gerçekleştirilen yönetim tanıtım toplantısı coşkuyla yapıldı. Hazırlanan programda çeşitli siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, MİSİAD il başkanları, bölge başkanları, genel başkan yardımcıları ve davetliler katıldı.

Selamlama konuşmasını il başkanı Erol TAŞCI yaptı. ‘Bize görev verileli iki ay gibi kısa sürede genel başkanımız Feridun ÖNCEL beyi Bursamız da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz’ dediği konuşmasında tüm katılımcılara şükranlarını ifade etti.

Selamlama konuşmalarına Marmara Bölge Başkanı Kadir YÜCELBAŞ ve ardından 2. Abdülhamit Han’ın torunu Nurahan OSMANOĞLU ile devam edildi. OSMANOĞLU, konuşmasında ‘Büyük bir ailemiz var MİSİAD ailesi benim için geçmişimizle köprü kurduğum bir ailedir’ şeklinde ifadede bulundu.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Katılımcı misafirlerin anonsunun ardından engelli bir gence tekerlekli sandalye bağışı yapıldı. Engelli gencin anne ve babasının da hazır bulunduğu akşamda misafirler tarafından genel başkan Feridun ÖNCEL’in sandalye takdimini yaptığı sırada ayakta alkışlandı. Sunucunun annelerin fedakarlığını hatırlatması duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. İl başkanı Erol TAŞCI sosyal projelere destek olmaya devam edileceğini ifade etti.

GENEL BAŞKAN MUTLU AYRILDI

MİSİAD Bursa il binasının açılışı ve ardından yönetimin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında ÖNCEL, ‘Tüm yurtta ve 34 ülkede temsilciliği bulunan büyük ve sürekli büyüyen bir aileyiz. Ecdad şehri Bursa ile daha da güçlendik. Güçlenmeye de devam edeceğiz, kardeşliğimiz hızla büyüyerek devam edecektir,’ şeklinde ifadelerde bulundu.

Konuşmasını gerçekleştiren genel başkan Feridun ÖNCEL’e Bursa il başkanı Erol TAŞCI ve il başkan vekili Girol KALAYCI tarafından ismi yazılı bir Türk Bayrağı çalışması hediye edildi. Yönetimin genel başkana tanıtılması sonrası çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P