banner204

banner177

banner193

banner205

TARİH VERDİ: BU MESELE ÇÖZÜLECEK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kılıçdaroğlu diline 3600 ek gösterge meselesini dolamış, tekrar edip duruyor. Verdiğimiz sözün hukuki altyapısını oluşturuyoruz. Önümüzdeki yılın sonuna kadar bu meselenin çözüleceğini bizzat muhataplarımıza beyan eden biziz'' dedi.

GÜNDEM 07.10.2021, 15:31
TARİH VERDİ: BU MESELE ÇÖZÜLECEK

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Cumartesi günü Adana'nın misafiri olacağız. Ziyaret ettiğimiz şehirlerimizde hem vatandaşlarımız ve teşkilatlarımızla bir araya geliyor hem de bir çok eser ve hizmetin toplu açılışını yapıyoruz. Salgın sürecinde Türkiye olarak üretim açrklarını hiç durdurmayarak kendimizi diğer ülkelerden ayrıştırdık. Son dönemde de ülkemizdeki herhangi bir aksaklığa meydan vermeyerek farkımızı yeniden ortaya koyduk. Salgın dönemini yeni ve büyük bir kalkınma atılımına dönüştürmenin gayreti içindeyiz.

NE YAPARSAK YAPALIM BİRİLERİ FELAKET TELLALIĞI YAPMAKTAN GERİ DURMUYOR

Pek çok şehrimizde yeni OSB'lerin kuruluşlarından kapasite büyümelerine kadar nice güzel gelişmelerin yaşandığını biliyoruz. Birileri biz ne yaparsak yapalım felaket tellallığı yapmaktan geri durmuyor. Yıllardır aynı yalanlarını tekrarlamaktan bıkıp usanmayanların maskelerini gerekirse her seferinde tekrar tekrar indirmek zorundayız.

Bizim söylenir söylenmez hakikat denizinde boğmadığımız her yalanın bir süre sonra büyüyüp ayağımıza dolanması kaçınılmazdır. Bizim insanımız sürekli mavra yapanı, yalanı gerçek ciddiyetiyle söyleyerek kendine güldüreni bir süre takip eder, ama günün sonunda tercihini daima eser ve hizmet siyasetinden yana kullanır.

ORTADA HEM CHP HEM DE ÜLKE SİYASETİ AÇISINDAN ACİLEN MÜDAHALE EDİLMESİ GEREKEN VAHİM BİR DURUM VAR

Dünkü grup konuşmamızda CHP Genel Başkanı'nın yeni anayasa ile ilgili tutarsızlıklarını anlatmıştım. Kılıçdaroğlu bu durumdan çok alınmış, bir sağlık kuruluşundan rapor almam gerektiğini söylemiş. Azamızda doktor arkadaşlar varsa bu ruh halinin neye işaret ettiğini gayet iyi bileceklerdir. Ortada hem CHP hem de ülke siyaseti açısından acilen müdahale edilmesi gereken vahim bir durum olduğu da ortadadır. Bize düşen Allah şifa versin deyip kendi işimize bakmaktır.

ADAMLAR ŞU ANDA BENZİN BULAMIYOR. BUNLARI GÖRMÜYOR MUSUN?

Bu zat önceki gün enerji fiyatlarını da diline dolamıştı. Dünyanın dört bir yanında enerji fiyatlarının iki katından beş katına kadar arttığı bir dönemde vatandaşımızı korumak için her türlü fedakarlığı yapıyoruz Bay Kemal... Sen nerede dolaştığının farkında değilsin. Adamlar şu anda benzin bulamıyor. Bunları görmüyor musun? Amerika başta olmak üzere Almanya, İngiltere akaryakıtta müflis durumda. Şimdi kamyon şoförü bile bulamıyorlar. Salgın başladığından beri, enerji sektöründe kamunun kontrolü altındaki fiyatları, gerekirse sübvanse ederek en alt seviyede tuttuk, tutmayı sürdürüyoruz. Enflasyonun yüzde 20'nin altında olduğu dönemde yüzde 30'lar düzeyindeki artışlarla, çalışanın, üretenin, sabit gelirlinin yanında olduğumuzu ortaya koyduk.

3600 EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI: ÖNÜMÜZDEKİ YILIN SONUNA KADAR ÇÖZÜLECEK

Onlar konuşur, biz hizmet ederiz. Sorun çözeriz. Yeni hedefler ve vizyonlar ortaya koyarız. Geçtiğimiz haftalarda sözleşmeleri yenielenne işçi ve memurlarımızın ücretlerinde kendilerini de çok memnun eden artışlar yaptık Bay Kemal. Bunlardan haberin var mı? Belediyeleri hırsızlık, yolsuzluk, taciz iddialarıyla çalkalanan bir partinin çalışanlara verdiğimiz ücret artışlarını takdir etmesini beklemiyoruz. Dünyada uyuşturucu ile mücadelesi referans alınan bir ülkede bu tür ithamları dile getirmenin ardında başka niyetler olduğu açıktır. Kamu görevlilerini tehdit ederek toplumun her kesimine hakaret edenler iktidara gelebileceğini sananları acı bir tebessümle takip ediyoruz. Kılıçdaroğlu diline 3600 ek gösterge meselesini dolamış, tekrar edip duruyor. Verdiğimiz sözün hukuki altyapısını oluşturuyoruz. Önümüzdeki yılın sonuna kadar bu meselenin çözüleceğini bizzat muhataplarımıza beyan eden biziz.

KARŞIMIZDAKİ TABLO 2023'E YAKLAŞTIKÇA PARTİMİZE YÖNELİK SALDIRILARIN ARTARAK SÜRECEĞİNİ GÖSTERİYOR

Kendi aklınca şehitlerden gazilere her kesimi kışkırtmaya çalışan bu kişi, çiftçilerimize bulaşmış. Bu şahıs ilkokul seviyesinde bile olmayan mantıkla kendince tarım denklemi kuruyor. Her türlü desteği çiftçimize verdik, veriyoruz.

Tabii ki sıkıntılarımız da var. Bunların ne olduğunu da hangi nedenden kaynaklandığını, nasıl çözüleceğini de en iyi biz biliyoruz. Karşımızdaki tablo 2023'e yaklaştıkça partimize yönelik saldırıların artarak süreceğini gösteriyor. 2023'te milletimizin teveccühüne bir kez daha nail olarak Mecliste ve Cumhurbaşkanlığında yeniden sorumluluk üstlenmeyi başaracağız. Gözü de gönlü de başka yerlere çevrili bu yeminli ülke düşmanlarına hakettikleri cevabı elbette her platformda vereceğiz. Ama bunu yaparken asla kendimizi onların seviyesine düşürmeyeceğiz. Çok yoğun çalışacağız, durmak yok. İşe rehavet girmemesi gerekir. Teşkilatlarımızın tüm unsurları ile sahada olmaları gerektiğini söylüyoruz. Bize kibir yakışmaz, biz tevazu ordusuyuz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P