banner204

banner177

banner193

banner205

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİNDEN FİYAT AÇIKLAMASI: Liste paylaştılar

Tarım Kredi Kooperatifleri, dün "Fiyatlar Gayet Uygun Değilmiş" başlığıyla servis edilen haberle ilgili açıklama yaptı. Haberi yapan gazetenin Tarım Kredi marketlerindeki fiyatları kasıtlı olarak yanlış servis ettiği belirtilen açıklamada, zincir marketlerin daha ucuz olduğu iddiaları yalanlandı. Açıklamada gazetenin servis ettiği ve Tarım Kredi marketlerindeki gerçek fiyatlar da paylaşıldı.

GÜNDEM 07.10.2021, 15:46
TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİNDEN FİYAT AÇIKLAMASI: Liste paylaştılar

Dün Tarım Kredi Kooperatifleri marketleri fiyatlarının diğer marketlerle karşılaştırıldığı bir haber medyada yer aldı. Haberi yapan gazete, Tarım Kredi marketlerini, 5 büyük zincir marketle kıyasladı ve bazı ürünlerin Tarım Kredi marketlerinde daha pahalı olduğunu öne sürdü. Haber de,5 litre ayçiçek yağı, 5 kg toz şeker, 1 kg Osmancık pirinç, 1 litre riviera zeytinyağı, 830 gram domates salçası, 2 buçuk kg kırmızı mercimek, 1 kg köftelik bulgur, 1 kg kuru fasulye, 1 litre süt, 1 kg çay, 1 kg siyah zeytin, 5 kg un, 1 paket makarna ve 400 gr kakaolu fındık kremasından oluşan alışveriş sepetinin tutarı Tarım Kredi Kooperatifi marketinde 329.34 TL iken, zincir marketlerde ise bu alışverişin daha ucuza geldiği belirtildi.

TARIM KREDİ YALANLADI: FİYATLAR KASITLI OLARAK YANLIŞ YAZILDI

Tarım Kredi Kooperatiflerinden konuya dair bugün bir açıklama geldi. Açıklamada Tarım Kredi marketleri fiyatlarının haber de kasıtlı olarak yanlış yazıldığı belirtildi. Gazetenin yazdığı fiyatlarla Tarım Kredi marketlerindeki gerçek fiyatların karşılaştırıldığı açıklamada, şunlar söylendi:

6 Ekim tarihli 'Fiyatlar Gayet Uygun Değilmiş' manşeti ile verilen haberde Tarım Kredi Kooperatif marketlerindeki fiyatların incelendiği belirtilerek, şirketimizin marketlerine ait olduğu iddia edilen fiyatlar yer almaktadır. Gazetenin belirttiği fiyatların Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin gerçek fiyatlarını yansıtmadığı, bilakis kasıtlı olarak yüksek yazıldığı tespit edilmiştir.

Tarım Kredi kooperatif market olarak çiftçilerimizin el emeği ürünlerini gerçek değerinde alıp, işleyerek tüm halkımıza sunduğumuz, "kaliteli ve doğal", ürünlerin fiyatları hakkında ilgili haberile hem çiftçimizin emeğini hem de sağlanan hizmeti değersizleştirmektedir. Bu çerçevede farklı zaman ve mecralarda, gerçek dışı bilgilerle paylaşılan ve ayrıca yayımlanan haberde geçen Tarım Kredi Kooperatif marketlerine ait gerçek ürün fiyatları kamuoyunun bilgisine sunulur.

Halkımızın ihtiyaç duyduğu temel tüketim ürünlerinde "kaliteli ürünleri uygun fiyata" hizmet etme anlayışımızın tüm vatandaşlarımız tarafından özellikle bilinmesini istemekteyiz. Çiftçimizin ürününü en etkin şekilde değerlendirme gayretimiz ile vatandaşımıza kaliteli ve doğal ürün sunma hedefimiz' yerine getirme konusunda çalışmalarımızı kesintisiz olarak sürdüreceğimizi tüm halkımıza beyan ederiz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P