banner177

banner193

Türkiye'nin konuştuğu o olayda skandal mahkeme kararı

İstanbul, Pendik'te hamile kadına dehşeti yaşatan Seydioğlu Baklavaları'nın sahibi Hüseyin ve Hasan Sel hakim karşısına çıktı. 20'şer yıl hapis istemiyle yargılanan zanlılar pişman ve üzgün olduklarını ifade ettiler. Tutuklu sanıklar Hasan Sel ve Hüseyin Sel kardeşler, çıktıkları ilk duruşmada tahliye edildi. .

GÜNDEM 30.07.2019, 12:17
Türkiye'nin konuştuğu o olayda skandal mahkeme kararı

 Pendik'te trafikte hamile kadının içinde bir araca saldıran Hasan ve Hüseyin 'in yargılanmasına başlandı. Pendik D-100 Karayolu'nda içinde hamile kadının bulunduğu araca saldırı olayına ilişkin tutuklanmalarına karar verilen Hasan Sel ve Hüseyin Sel hakkında, yirmişer yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

.

PİŞMAN VE ÜZGÜNÜZ

Pendik'te hamile kadının bulunduğu araca saldıranlar hakkındaki iddianame kabul edildi Baklavacılık yapan iki zanlı ilk bugün ilk kez 'daki Anadolu Adliyesi'nde hakim karşısına çıktı. iki kardeş mahkemedeki ilk ifadesinde üzgün ve pişman olduklarını söyledi.

Zanlılar 'kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma', 'mala zarar verme' ve 'cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 20'şer yıl hapis istemiyle yargılanıyor.

İLK DURUŞMADA TAHLİYE
Pendik'te 7 aylık  ve eşinin içinde bulunduğu araca saldıran tutuklu sanıklar Hasan Sel ve Hüseyin Sel kardeşler, çıktıkları ilk duruşmada tahliye edildi.

.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P