banner201

banner177

banner193

Uludağ Otelleri Ne Zaman Açılıyor?

Uludağ Otelleri Ne Zaman Açılıyor? Sonbahar aylarının geride bırakıldığı bu günlerde soğuk hava koşulları da kapıya dayandı. Kış hava şartları aklımıza kar yağışını ve buna bağlı olarak kış tatilini getiriyor. Kış tatilinin vazgeçilmez adresi Bursa Uludağ, kar yağışı almaya başladı ve kayak otelleri de yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

GÜNDEM 24.10.2022, 09:48
Uludağ Otelleri Ne Zaman Açılıyor?

Uludağ kayak otelleri her yıl binlerce kış tatili severi konforlu hizmetleri, kayak olanakları ile memnun etmeyi başarıyor. Kış tatili koşullarının oldukça gelişmiş olduğu Uludağ’da Kasım ayından itibaren oteller hizmet vermeye başlıyor. Pistler yeni sezon için elden geçirilirken aynı zamanda teleferik, telesiyej gibi pislere ulaşım konusunda kolaylık sağlayan ulaşım araçlarının da bakımları tamamlanıyor.

Uludağ’da En Uygun Tatil Nasıl Yapılır?

Uludağ kış tatili yapmak isteyenler için akla gelen ilk seçenek oluyor ve bölgede bulunan oteller farklı konseptlerle konaklama imkânı sunuyor. Uludağ otelleri arasında bungalov evler, dağ evleri, 5 yıldızlı kayak otelleri ve her şey dahil oteller gibi oldukça fazla seçenek mevcut. Uludağ’da ucuz otel rezervasyonu yaptırmak için en uygun dönem erken rezervasyon dönemidir. Erken rezervasyon dönemi kasım ayının ikinci haftasında başlar ve haziran ayına kadar devam eder. Bunun haricinde tatil operatörlerinin sunduğu kampanyalar da Uludağ’da uygun fiyata konaklama ayrıcalığı sunuyor. En fazla kampanya ve indirim uygulayan operatörlerin başında Tatilsepeti.com gelir. Uludağ otelleri sayfasından kolaylıkla bütçenize uygun kampanyalı oteli seçerek kış tatili yapabilirsiniz.

Uludağ Kayak Otellerine Günübirlik Gidilir mi?

Uludağ’ı konaklamadan günübirlik bir tur ile keşfetmek isterseniz sabah saatlerinde yola çıkmanız yeterli. Hem Bursa Merkez’den hem de Bursa’nın merkezi başka ilçelerinden Uludağ kayak merkezlerine kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Günübirlik Uludağ turları da katılabileceğiniz diğer alternatifler arasında yer alıyor. Bir gün boyunca Uludağ’ı ve Bursa’yı keşfedebilir, Bursa’ya özgü yemekleri tadabilir, Uludağ’da sucuk ekmek keyfini yaşayabilirsiniz.

Advertorial

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P