banner177

banner193

YOLCU UÇAĞINDA BOMBA İHBARI: Özel Harekatlar bölgeye sevk edildi

Sabah saatlerinde Kuveyt'ten Trabzon'a gitmek için havalanan Cezire Havayolları'na ait uçak, bomba ihbarı nedeniyle Trabzon Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra incelemeye alındı. Uçaktaki 51 yolcu ve 6 mürettebat tahliye edilirken, Özel Harekatçılar bagajda arama yapıyor.

GÜNDEM 07.10.2021, 13:48
YOLCU UÇAĞINDA BOMBA İHBARI: Özel Harekatlar bölgeye sevk edildi

Trabzon Havalimanı'nda bugün önceki günlere göre hareketli anlar yaşandı. Sabah saatlerinde Kuveyt'ten Trabzon'a havalanan Cezire Havayolları'na ait uçak için Trabzon semalarına geldiğinde bomba ihbarı yapıldı. Uçak iner inmez ekipler tarafından incelemeye alındı.

ENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

İhbar nedeniyle polis ekipleri ve havalimanı personeli, güvenliği üst seviyeye çıkardı. Özel Harekatçıların devreye girdiği olayla ilgili acil inceleme başlatılırken, havalimanındaki işleyiş ise normal olarak devam ediyor.

"BAGAJLARDA ARAMA YAPILIYOR"

Uçağa yönelik bomba ihbarıyla ilgili Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'ndan da bilgilendirme geldi. Ustaoğlu, "Uçak hemen güvenli alana alındı. Uçağımızda 51 yolcu ve 6 mürettebat vardı. Yolcuların bagajları detaylıca aranıyor. Havalimanında uçuşların kapatıldığı iddiaları doğru değil. Şu an uçağımız güvenli bölgede. Araması tamamlandığında seferine devam edecek. İhbar Kuveyt Havayolları Genel Merkezi'ne yapılmış" dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P