banner201

banner177

banner207

BİSİKLET TUTKUNLARI GÜRSU’NUN DOĞASINDA YARIŞACAK

“Gürsu Adrenalin Park Aroma Bisiklet Tırmanma Yarışı”, bisiklet ve doğa tutkunlarını bir araya getirecek.

GÜRSU BELEDİYESİ 08.07.2021, 19:49
BİSİKLET TUTKUNLARI GÜRSU’NUN DOĞASINDA YARIŞACAK

Kaymakamlık, Gürsu Belediyesi, İlçe Spor Müdürlüğü, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Aroma’nın destekleriyle düzenlenen “Adrenalin Park Aroma Bisiklet Tırmanma Yarışı”na yaklaşık 500 bisikletçi başvurdu. İlçe girişinde anıt çınarlarla çevrili yoldan başlayarak Ericek’te son bulacak yarışta, bisikletçiler Gürsu’nun tabiî güzellikleri eşliğinde yarışacak.
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek ve onların spor yapma imkânlarını arttırmak için hizmetler yapıyoruz. Bisiklet sporuna gönül vermiş gençlerimizle bir araya gelerek, hem ilçemizin doğal güzelliklerinin keyfini birlikte çıkarmak hem de sağlıklı hayat için sporun önemini vurgulamak istedik. Bisiklet sporunu severek yapan gençlerimizi de destekleyerek belediyemiz çatısı altında faaliyetler yapmaya teşvik ediyoruz. Gençlerimizin yatkın oldukları spor dallarında spor yapabilmeleri yönünde her türlü imkânı sunabilmek için çalışıyoruz. Bu yolda bizden desteklerini esirgemeyerek etkinliğimize sponsor olan firma yetkililerine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta başlayacak sokak basketbol turnuvamızda da gençlerimizin heyecanını paylaşacağız” dedi.
11 Temmuz 2021 Pazar günü gerçekleştirilecek “Gürsu Adrenalin Park Aroma Bisiklet Tırmanma Yarışı”, Gürsu Adrenalin Park’ta düzenlenecek ödül töreniyle son bulacak.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P