banner201

banner177

banner193

GÜRSU'DA SOKAK HAYVANLARI TEK TEK TEDAVİ EDİLİYOR

Gürsu Belediyesi Veterinerlik Birimi tarafından sokak hayvanlarına sahip çıkılıyor.

GÜRSU BELEDİYESİ 05.06.2020, 19:44
GÜRSU'DA SOKAK HAYVANLARI TEK TEK TEDAVİ EDİLİYOR

Belediye hayvan barınağı ve besleme noktalarıyla ilçedeki sokak hayvanlarının beslenme ve barınması sağlanıyor.

“Yaşama hakkı bütün canlıların olduğu gibi sokak hayvanlarının da en doğal hakkı” diyen Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Can dostlarımızın hayat haklarını koruyarak, onların beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Hayvan barınağımız ve besleme noktalarımızla, veterinerlik birimimizin çalışmalarıyla sokak hayvanlarının refahını sağlıyoruz” dedi.


Sokak hayvanlarının beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılamanın haricinde hasta, bakımsız, güçsüz kalmış ya da kazalar sonucu yaralanan sokak hayvanlarının bakımlarını da yaptıklarını söyleyen Veterinerlik Birim Sorumlusu Halil Eroğlu, “Sokak hayvanlarının hayati ihtiyaçlarını karşılamanın yanında onlara olan hassasiyeti artırmak maksadıyla öğrencilere yönelik eğitim programları da yapıyoruz” dedi.
Dışkaya yolu üzerinde bulunan hayvan barınağı ve şehir merkezinde çeşitli noktalara yerleştirilmiş olan besleme noktalarında sokak hayvanlarının beslenmeleri sağlanıyor.

Yorumlar (1)
Büşra çevik 3 yıl önce
Biz daha iki gün öncede ordaydik ve perşembe cuma gittik kimse yok hayvanlar aç hepsi bakımsızlıktan uyuz ve baya zayıflar
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P