banner204

banner177

banner193

banner205

Fenomenler Bursa'da görünce hayran kaldılar

- Bursa'da ağırlanan ünlü sosyal medya fenomenleri, Bursa ipeğine hayran kaldı.

HABERDE İNSAN 08.02.2020, 15:08
Fenomenler Bursa'da görünce hayran kaldılar

Bursa'nın turizmden aldığı payın daha da artırılması maksadıyla rotayı turizme çeviren Büyükşehir Belediyesi, şehrin değerlerinin ulusal ve uluslararası zeminlerde tanıtılması için başlattığı çalışmaları sürdürüyor.

Daha önce Türkiye'nin önemli sosyal medya fenomenleri ile Güney Koreli fenomenleri Bursa'da ağırlanan Büyükşehir Belediyesi bu kez de aralarında @gezimanya, @haleydasovich, @traveltomtom, @marinacomes ve @dalkom.j'nin de bulunduğu dünyaca tanınmış instagram ve youtube fenomenleri, turizm acente sahipleri, tekstil alanında faaliyet gösteren şirketler,

Güney Marmara Otelciler Birliği ve Türkiye Seyahat Acenteler Birliği Bölge Temsilcilerinin de bulunduğu heyeti Bursa'da ağırladı. Bursa'nın tarihî turistik noktalarını ziyaret edip, kendi hesaplarından paylaşımlar yapan grup, özellikle Büyükşehir Belediyesi'nin Umurbey İpek Üretim ve Tasarım Merkezi’ne hayran kaldı.


Umurbey İpek ve Tasarım Merkezi Üretim Sorumlusu Mehmet Ünal, ziyaretçilere ipek böceğinin yumurtalardan başlayarak ördüğü kozanın içerisinde bir kelebeğe dönüşünceye kadar geçirdiği aşamaları, kozadan ipeğin nasıl alındığı ve iplik haline gelerek dokuma tezgâhlarında işlendiğini uygulamalı olarak anlatıldı. İpeğin hikâyesini dikkatle dinleyen fenomenleri, her aşamayı görüntüleyip, takipçileri ile paylaştı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P