banner177

banner193

Oktay Yılmaz kız istedi söz yüzüklerini taktı

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bağlaraltı Mahallesi sakinlerinden Mehmet Şerifoğulları’nın oğluna önce kız istedi, sonra söz yüzüklerini takıp kurdele kesti.

HABERDE İNSAN 08.06.2019, 12:04
Oktay Yılmaz kız istedi söz yüzüklerini taktı

Başkan Oktay Yılmaz, Esma Üzümcü ve Samet Şerifoğulları’nın mutluluğa ilk adımı attığı kız isteme merasiminde, erkek tarafından “Allah’ın emri peygamberin kavliyle kızınız Esma’yı oğlumuz Samet’e istiyorum” diyerek söze girdi. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kız tarafından baba Yılmaz Üzümcü’nün “Kısmetse olur” sözünü duyunca rahat bir nefes aldı. Renkli anlara sahne olan kız isteme merasiminde hayırlı bir işe vesile olduklarının altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Hayat bir imtihan dünyası, güzellikleri de zorlukları da var. Zorlukları birlikte paylaşarak, fedakarlıklarınızla azaltın. Güzellikleri de birlikte paylaşarak çoğaltın” dedi.

‘NİKAHINIZI DA BEN KIYACAĞIM’

Gençlerin çok önemli bir yola çıktıklarını belirterek, onlara tavsiyelerde bulunan Başkan Yılmaz, “Rabbim bu cemiyetinizi tamamına erdirsin. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. İnşallah bu tören aynı zamanda iki ailenin zenginleşmesi, birlikteliği ve büyümesi olur. Her iki bayramınızı da kutluyorum” diye konuştu. Kahvelerin içildiği, ikramların yapıldığı kız isteme merasiminde Esma Üzümcü ve Samet Şerifoğulları’nın yüzükleri de takıldı. Genç çiftin söz kurdelesini kesen Başkan Oktay Yılmaz, merasimin ardından çift ile fotoğraf çektirerek, Esma Üzümcü ve Samet Şerifoğulları çiftinin nikahını da kıyarak mutluluklarına ortak olacağını belirtti.

 

 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P