CÜNEYT ÖZDEMİR’DEN İNEGÖL BELEDİYESİ'NE AKIL ALMAZ ELEŞTİRİ

İnegöl Belediyesi, artan vakalar sonrası Covid-19 salgınına dikkat çekmek amacıyla bir farkındalık çalışmasına imza attı.  Çalışmada Covid-19’un her yerde olabileceğine vurgu yapılırken Gazeteci Cüneyt Özdemir İnegöl Belediyesi’ne akıl almaz eleştirilerde bulundu. İŞTE O ANLAR

İNEGÖL BELEDİYESİ 11.12.2020, 15:55 12.12.2020, 10:41

ÖZEL HABER: SERCAN GÜLER -BURSAHABERDAR

Gazeteci Cüneyt Özdemir İnegöl Belediyesi’ni hedef aldığı açıklamasında  “İnegöl Belediyesi anladığım kadarıyla her şeyi çözmüş. Altyapıyı kurmuş, üst yapıyı kurmuş. Kuraklığı halletmiş. Her şeyi halletmiş. Oturuyorlar İnegöl Belediyesi’nde diyorlar ki her şeyi yaptık ne yapalım? İnegöllüler hizmet bekliyor. Bunun üzerine Covid-19 kostümü giymişler.” dedi ve İnegöl Belediyesi’nin sosyal farkındalık amaçlı yayınladığı videoyu İnegöl Belediyesi’nin hizmetlerini görmezden gelerek alaycı bir akış açısıyla tiye aldı.

ALPER TABAN HİZMETLERİ YERİNDE GÖRMEYE DAVET ETTİ

Öte yandan birçok alanda en başarılı belediye başkanları arasında gösterilen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban sosyal medyadan yaptığı açıklamada , “Şaşırdım Cüneyt Özdemir Bey İnegöl Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaları sizlere anlatmak isterdim. Sizleri İnegöl’ümüze davet ediyorum. Hem çalışmalarımızı yerinde görmüş olursunuz, hem de meşhur köftemizi ikram ederiz.” dedi.

YILIN BELEDİYE BAŞKANI ALPER TABAN SEÇİLDİ

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ilçeye yaptığı hizmetlerle İnegöl halkının büyük takdirini kazanırken son olarak Yerel Yönetim Ödülleri Katılımcı Yönetim Kategorisinde Yılın  İlçe Belediye Başkanı seçilerek başarısını taçlandırmıştı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P