banner204

banner177

banner193

banner205

DAKİKADA 40 KİLO ÇÖP TOPLANIYOR Türkiye ortalamasının çok üstü!

İnegöl Belediyesi dakikada 40 kilo çöp toplayarak Türkiye ortalaması olan 29 kiloyu geçerek başarılı sonuca ulaştı. Başkan Taban işin sırrını akıllı rota optimizasyonu olarak açıkladı. Türkiye'nin en temiz ilçesi hedefinde ilerlediklerini söyledi. İşte detaylar

İNEGÖL BELEDİYESİ 23.03.2021, 17:59 23.03.2021, 18:02
DAKİKADA 40 KİLO ÇÖP TOPLANIYOR Türkiye ortalamasının çok üstü!

Belediye Başkanı Alper Taban, bu sonuçla İnegöl’ün en temiz şehir hedefine bir adım daha yaklaştığını söyledi.

Belediye Başkanı Alper Taban’ın göreve gelmesinin ardından temizlik konusunda attığı adımlar meyvelerini vermeye başladı. Bir süre önce akıllı rota optimizasyonu uygulamasıyla güzergâhlarını revize eden İnegöl Belediyesi, daha az araç ve personel ile daha kısa sürede daha fazla çöp toplamayı başardı. Türkiye genelinde dakika başına çöp toplama oranı 29 kilo olarak açıklanırken, İnegöl’de ise bu oran dakikada 40 kilograma kadar çıktı. Bu başarılı sonucun elde edilmesinde akıllı rota optimizasyonu ve yapılan küçük dokunuşlar büyük rol oynadı.

Belediye Başkanı Alper Taban, göreve geldiği ilk günden bu yana temizlik hususuna dikkat çektiğini, bu alanda hedefler koyduklarını hatırlattı. Türkiye’nin en temiz şehri olmak istediklerini kaydeden Taban, “Bizler bunu başaracak güçte ve duyarlılıkta bir şehiriz. Bakın İnegöl mobilyada dünya markası olmuş, köftesiyle, kaplıcalarıyla, tarımıyla, turizm değerleriyle marka bir şehir. Koyduğu hedefe ulaşmak, başarmak bu şehrin genlerinde var. Biz de diyoruz ki yerel yönetimler olarak, Türkiye’nin en temiz şehri İnegöl olacak. Bu hedef doğrultusunda da çalışmalarımızı yapıyoruz. Kısa sürede aldığımız sonuçlar doğru yolda olduğumuzu bizlere gösterdi. İnşallah daha iyi sonuçlara erişip kirletmeyen bir şehir olacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P