banner201

banner177

banner207

İnegöl Hastane Derneği’nden  sağlık personeline hijyenik destek

İnegöl Hastane Derneği Başkanı Yasin Altuntepe, İnegöl Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık personellerinin eşyalarını hastane içinde yıkatılması ve kurutulması için çamaşır ve kurutma makinesi bağışında bulunduklarını açıkladı.

İNEGÖL BELEDİYESİ 16.04.2020, 11:42 16.04.2020, 11:50
İnegöl Hastane Derneği’nden  sağlık personeline hijyenik destek

Tüm dünya gibi Türkiye’de Covid-19 salgını ile mücadele ederken mücadelenin en ön safında kendi canları pahasına görev yapan sağlık personelinin hayatını kolaylaştıracak örnek bir projeye imza atan İnegöl Hastane Derneği, İnegöl Devlet Hastanesi’e çamaşır ve kurutma makinesi bağışında bulundu.

ALTUNTEPE’DEN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Dernek Başkanı Yasin Altuntepe yaptığı açıklamada, “Hastanemizin pandemi bölümünde görev yapan sağlık personellerinin üzerlerindeki kıyafetleri, hastane içerisinde hijyeni artırmaya yönelik bu makinelerde yıkayıp, kurutup eşyalarını dışarıdan izole etmek amaçlı bu projeye imza attık. Hayırseverlerin destekleriyle yapılan bu bağışta,  İnegöl Belediyespor yönetimi ve Tolga Kaya Bey’e ve Sayın Belediye Başkanımız Alper Taban’a çok teşekkür ediyoruz. İnegöl Belediyespor yönetimi ile görüşerek  İnegöl Devlet Hastanesi pandemi bölgesinde çalışan sağlık çalışanlarının eşyalarının yıkatılması ve kurutulması için çamaşır ve kurutma makinası alarak hastaneye kurdurdu.Bu vesile ile hastalığın yayılmasının önüne geçmek için adım artıklarını tedbirlerininde en üst seviyede yürütüldüğünü ifade edip bir an evvel bu virüsten kurtulmak için dua ediyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P