banner204

banner177

banner193

banner205

MAHALLE KONAĞI BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

İnegöl Belediyesi, kırsal bölgelerde de dokunuşlarıyla şehri geleceğe taşıyacak projeleri ortaya koyuyor. Bu kapsamda, İnegöl’ün orman köylerinden biri olan kırsal Bahariye Mahallesinde uzun yıllardır kullanılan ve artık yenilenme zorunluluğu oluşan köy konağının tadilatı için düğmeye basıldı. Bir süre önce başlayan çalışmalarla İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahalle konağında çatıdan zemine kadar ciddi bir revizyona imza attı.

İNEGÖL BELEDİYESİ 12.12.2020, 14:19
MAHALLE KONAĞI BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ


 

Çalışma kapsamında konağın mevcut çatısı sökülerek yenilendi. Dış cephede sıva ve tamirat çalışmaları yapıldı. Konağın içi de plan doğrultusunda zemininden tezgahına kadar yenilendi. Belediye Başkanı Alper Taban, yeni haliyle uzun yıllar mahalle sakinlerine hizmet verecek olan konakta tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Taban, beraberindeki heyet ve mahalle muhtarı Necati Alan ile vatandaşların da katılımıyla konakta inceleme yapıp çalışmaları yerinde gördü.
Burada vatandaşlarla da sohbet edip mahallenin eksikleri ve taleplerine ilişkin istişareler yapan Başkan Taban, “Göreve geldiğimiz günden bu yana istişareye, ortak akla önem verdik. Aynı çizgiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallemizde eksiklerimizin olduğunun farkındayız. Bunları gidermek için planlamalarımızı yapıp en kısa sürede sorunlara çözüm üretmenin gayreti içerisindeyiz. Mahalle konağımız da yenilenmiş haliyle uzun yıllar hizmet verecek hale geldi. Köyümüze ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P