banner204

banner177

banner193

banner205

KESTEL'DE MİNİ AÇIK HAVA KÜTÜPHANELERİ KURULDU

 Kestel Belediyesi, çocukların kitap okuma alışkanlığının artırılması için ilçenin belli noktalarında ‘Açık Hava Kütüphanesi’ni faaliyet geçirdi.

KESTEL BELEDİYESİ 19.06.2020, 15:26
KESTEL'DE MİNİ AÇIK HAVA KÜTÜPHANELERİ KURULDU

Geçtiğimiz günlerde ‘Sosyal Mesafeli Bank’ projesi ile gündeme gelen Kestel Belediyesi, bu kez ‘Açık Hava Kütüphanesi’ ile dikkat çekti. Kestel Belediyesi ekipleri tarafından tasarlanan açık hava kütüphanesi, ilçenin belli noktalarına yerleştirildi. Kitapsever çocuklar, kütüphaneden sevdikleri kitapları alıp, iâde edebilecekler hem de paylaşma kültürünün yaygınlaştırılması adına kitap katkısında bulunabilecekler.
Belediye Başkanı Önder Tanır, ‘’Koronavirüsle mücadeleye devam ederken, hayatımızı bir nebze olsun kolaylaştıracak projeler üretmek için Kestel Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Açık hava kütüphanesi projemiz ile kitapsever çocuklarımızın, kütüphanelere gitmesine gerek kalmadan kitaplarına kavuşmasını sağlayacağız. Hem kitap okuma alışkanlığının arttırılması ve kitap paylaşma kültürünün oluşturulmasını amaçlıyoruz. Ayrıca hemşehrilerimiz, evinden getirdikleri kitapları da açık hava kütüphanemize bağışlayabilecek‘’ diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P