banner201

banner177

banner207

KESTEL'DE ONLINE HALK GUNU

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, vatandaşlarla bir araya geldiği Halk Günü Etkinliği'ne Koronavirüs salgını nedeniyle, Online olarak sosyal medya hesabından devam ediyor.

KESTEL BELEDİYESİ 08.05.2020, 14:27
KESTEL'DE ONLINE HALK GUNU

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, her Cuma günü geleneksel olarak vatandaşlarla bir araya geldiği Halk Günü Etkinliği'ne, Koronavirüs salgını nedeniyle Online olarak sosyal medya hesabından devam ediyor. Başkan Tanır, kendisiyle görüşmek için randevu alan vatandaşlar ile görüntülü konuşup, vatandaşların isteklerini dinleyerek, sorularını yanıtlıyor. Konuya ilişkin konuşan Başkan Önder Tanır, ''Koronavirüs salgını sebebiyle bildiğimiz gibi bir çok vatandaşımız evlerine kapandı. Bizde hemşehrilerimiz ile görüşürek, isteklerinı, sıkıntılarını dinlediğimiz halk günlerine üzülerek ara vermiştik. Ancak bu ayrılık hiç birimize iyi gelmedi ve halk günlerine online olarak devam etme kararı aldık. Artık hemşehrilerimiz ile internet üzerinden yüz yüze görüşerek onların dertlerini dinlemeye, çözüm üretmeye devam ediyoruz. Bu uygulamayla, vatandaşlarımızın bir nebze olsa sıkıntılarını gidereceğiz.'' diye konuştu.

KESTEL BELEDİYESİ YASAK BOYUNCA 24 SAAT GÖREVDE

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, 18-19 Nisan tarihlerinde uygulanacak olan sokağa çıkma yasağına ilişkin açıklamada bulundu. Alınan tedbirlerin insan sağlığı açısından hayati önem taşıdığını belirten Tanır, ''Bakanlığımızın almış olduğu karar ile uygulanacak olan sokağa çıkma yasağına ilişkin tüm hazırlıklarımızı yaptık. İlçemizde bulunan sağlık kuruluşları, eczaneler, akaryakıt istasyonları, güvenlik birimleri açık olacaktır. Tabiki Kestel Belediyesi, 24 saat görevde ve vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Belediyemizin ekmek fırınında hazırlanan ekmekler, günün belirli saatlerinde her sokağa ulaştırılacaktır. Vefa Sosyal Destek Grubumuz ilçe halkımızın isteklerine, taleplerine koşmaya devam edecektir.'' dedi.

48 SAAT ARALIKSIZ DEZENFEKTE

Koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmalarına başlayan ilk belediyelerden biri olduğunu ifade eden Tanır, ''Virüs salgını ülkemizde görülmeden bizler Kestel Belediyesi olarak dezenfekte çalışmalarımıza başlamıştık. İlçemizde bulunan park, bahçe, cami, okul, bankamatikler, bankalar, tüm kamu kurum ve kuruluşlarını tekrar tekrar dezenfekte ettik ve etmeye devam ediyoruz. 2 gün sürecek olan sokağa çıkma yasağı boyunca tüm sokaklarımızı, caddelerimizi dezenfekte ederek, yıkama işlemi gerçekleştireceğiz. Haftasonu için 8 dezenfekte ve yıkama ekibi kurduk. 48 saat boyunca, hiç ara vermeden tüm ilçemizi dezenfekte edeceğiz'' dedi.

Yorumlar (1)
Ayten ömeroğlu ömerosmank 47231810 3 yıl önce
Vverasetli tapu ćıkarmak için rayiç bedeli evrak aldı şu andaki rayıç bedelinde 60 metre kare gösteriliyor. Şü anakadar 1993 senesinden beri 68 mkare yazıyordu alınan her evrakta . Ne işlem yapılıyorda bu metre kaybolmuş olabilir evrak uzerinde
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P