banner201

banner177

banner207

Mobilya devlerinin gözdesi Profil Se, İnegöl'den dünyaya ürün satıyor

​​​​​​​SİLAS ORMAN ÜRÜNLERİ kuruluşu olan İnegöl’de faaliyet gösteren Profil Se ilk kurulduğu yıllarda aynı firmanın ihtiyaçlarını karşılamak için üretime başlarken günümüzde, Avrupa’dan Ortadoğu’ya Türkiye’nin çeşitli illerine; PVC kaplı paneller, High Gloss ve Mat Pvc kaplama, MDF Profil ürünlerin üretimini yapıp satmanın gururunu yaşıyor.

ÖZEL HABER 22.01.2020, 12:16 10.03.2020, 16:33
Mobilya devlerinin gözdesi Profil Se, İnegöl'den dünyaya ürün satıyor

SİLAS ORMAN ÜRÜNLERİ İnegöl Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veriyor. Teknolojinin tüm imkanlarını değerlendiren, hizmet ve kalite anlayışı ile günümüzün çizgilerini, ürettiği ürünlerle yansıtıyor.

PVC PANELLER, HİGH GLOSS KAPLAMALAR

SİLAS ORMAN ÜRÜNLERİ Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Eren, Profil Se ile ilgili bilgiler verdiği açıklamasında firmanın dünden bugüne hikayesini ve hedeflerini aktardı. Eren, “Deneyimli kadrosu ile üretimini yapmış olduğu PVC kaplı paneller, High Gloss ve Mat Pvc kaplama, MDF Profil ürünlerin üretimi yapılmaktadır. ‘Başarı ve sürekliliğin temeli; dürüstlük, güven ve kalitedir’ prensibiyle çalışan SİLAS ORMAN ÜRÜNLERİ, kendini yenilemeye ve her zaman kendine yenilikçi hedefler koymaya devam edecektir ” dedi.

“TALEP BEKLENTİLERİMİZİN ÜSTÜNDE OLDU”

Profil Se’nin kuruluş amacını aktaran ve kısa zaman büyük bir ivme yakalayarak dünyanın çeşitli noktalarına Bursa markasını duyurmanın gururunu yaşadıklarını aktaran Eren şöyle konuştu, “Mobilya firmamızın ihtiyacı olan yarı mamulü kendi bünyemizde üretmek amacıyla başladığımız yolda, SİLAS ORMAN ÜRÜNLERİ ve Profil Se markamızı kurduk. Beklentimizin üstünde bir talep oldu. İkinci ve üçüncü parkuru kurduk. Sonra dördüncü parkurumuzu da kurduk. Tüm makinelerimiz yeni. İkinci el makine hiç almadık. Alman dünya devi firmaların makineleriyle çalışıyoruz”

“HER TÜRLÜ BASKIYI YAPIYORUZ”

Her geçen gün artan talep karşısında teknolojik yatırımlar ve yeniliklerle hizmet standartlarını yukarı çeken Profil Se dünyanın birçok noktasında tercih edilen bir marka oldu. Her türlü mermer ve çiçek desenli ürünleri basabildiklerini aktaran Eren,  “Membran kapaklarımıza baskılarımız var. Yurtdışına satışlarımız var. Çoğunluğu Azerbaycan ağırlıklı, Kosova, Makedonya, Somali, Ürdün, Cezayir, Dubai ve Irak’tan büyük bir talep görüyoruz. Çalıştığımız ülke sayısının artması bizleri gururlandırıyor. Türkiye’nin çeşitli illerine sevkiyatlarımız oluyor. Her firma gibi hedefimiz; yenilikleri ve teknolojiyi takip ederek büyümeye devam etmek. Ham maddelerimizi Güney Kore, Almanya ve İtalya’dan temin ediyoruz” dedi.

“GERİ DÖNÜŞLER HEP OLUMLU”

İnegöl’de 3 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu fabrikada hizmet verdiklerini ifade eden Eren son olarak şunları söyledi  “Fabrikamızın kapalı alanımız 3 bin 200 metrekare. Yaptığımız ürünlerle alakalı geri dönüşler her zaman olumlu. Her geçen gün üstüne koyarak gidiyoruz. Bizim için süreklilik önemli. Proje işlerine de hizmet veriyoruz.”

“Hedeflerimizi yüksek tutarak, faaliyet gösterdiğimiz sektörde kalite ve müşteri odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde müşteri memnuniyetini koruyup istikrarlı bir pazar yapısı oluşturarak, fiyat uygunluğu açısından her zaman sektörde lider olmayı kendimize ilke edindik. Ahşap Sektöründe ürettiği kaliteli ürünler, müşteri odaklı hizmet anlayışı, yenilikçi, gelişime odaklı, kaliteyi sürekli arttıran ,sektöründe global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. ”

DEV FİRMALARIN BİR NUMARALI TERCİHİ

Mobilya sektörünün önde gelen markaları ile çalışmaktan gurur duyduklarını aktaran Eren, “İşi bilen ustalarla çalışıyoruz. Ömrünü bu sektöre vermiş üretim müdürlerimiz, AR-GE sorumlarımız var. Çilek mobilyanın bizim sektöre dair ürünlerinin tamamını biz veriyoruz. Kaplumbağa Genç Odası, ABC Mobilya, İdol, Weltew, Gala Mobilya, İdol Mobilya, ABC Mobilya, Arı Mobilya, Mert Mobilya, Candess, İnfavori, Biezza, Sanat Mobilya, Alsaray Mobilya, Sedi Mobilya, Arsmobi Mobilya, Area Mobilya, Benim Odam, Alçelik, Vanitti, Mobiant, Orhan Portmanto, Lidya Mobilya, Maya Avangarde, Türkmen Mobilya, Nest, Seçkin Mobilya, Balhome, Santra Mobilya, Archi Mobi gibi firmalara ürünlerimizi veriyoruz” dedi.

UFAK ADIMLARLA ZİRVEYE!

1975 Almanya doğumlu olan SİLAS ORMAN ÜRÜNLERİ Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Eren, 1987 yılında geldiği İnegöl’de 2014 yılında mobilya sektörüne adım attı. Al-Hayat firmasını kurduklarını ifade eden Eren, 2015 yılında  yarı mamül ürün olarak MDF profil ve High Gloss için makineleri aldıklarını, bir süre kendi bünyelerinde üretim yaptıktan sonra  ürünler piyasadan büyük talep gördüklerini anlattı.  Geçen süreçte SİLAS Orman Ürünleri ve Profil Se markalarını kurduklarını ifade eden Eren, günümüzde ise birçok mobilya şirketinin bir numaralı tercihi olmalarının haklı gururunu yaşıyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P