banner201

banner177

banner193

MUDANYA'DA YAZ TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

 Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi park, sokak, cadde ve yeşil alanlarda gerçekleştirdiği çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmalarını normalleşme sürecinin başlamasıyla hızlandırdı. Sırayla bütün alanlarda yapılacak temizlik sonrasında çiçek ve bitkilendirme çalışmalarına başlanacak.

MUDANYA BELEDİYESİ 12.06.2020, 17:47
MUDANYA'DA YAZ TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe genelinde vatandaşların sağlığı için dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarında görev alan Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi, normalleşme sürecinin başlamasıyla park ve yeşil alanlarda çalışmalarını hızlandırdı.

Yabani otlara karşı temizlik yapan ekipler, diğer yandan çocuk parklarında revizyon çalışmalarını da sürdürüyor. Güzelyalı Eğitim ve Burgaz Mahalleleri ile Halitapaşa Mahallesi’nde çim biçme ve ot temizleme çalışmalarını sürdüren ekipler, Halitpaşa Mahallesi Atom Karınca Parkı’nda ise toprak serimi gerçekleştiriyor.

Park ve yeşil alanlarda yapılacak temizlik ve yenileme sonrasında çiçek ve bitkilendirme çalışmalarına Mudanya Atapark’tan başlanacak.
Virüs döneminde gece gündüz görev yaptıklarını ve normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte yatırım ve çalışmalara hız verdiklerini vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Virüs döneminde bakanlık tarafından yayınlanan genelgeler doğrultusunda birçok personelimiz zorunlu olarak idari izne ayrıldı. Park ve Bahçeler ekibimizde virüs tehdidi boyunca dezenfekte çalışmalarında görev aldı. Bu yüzden park ve yeşil alanlarda çalışmalarımız yavaş ilerledi. Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte personelimiz de görevlerinin başına dönerek çalışmalarını hızlandırdı” ifadelerini kullandı.
Park ve yeşil alanları nefes alınacak ve keyifli vakit geçirebilecek yerler haline getirmek için aralıksız olarak çalıştıklarını belirten Türkyılmaz, “Ekiplerimiz, çalışmalarını program dahilinde sırasıyla yaz boyunca tüm alanlarda gerçekleştirecek. Hemşehrilerime gösterdikleri anlayış, personelimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P