banner201

banner177

banner207

TOHUMLUK VAKFI'NDAN TARIMDA İŞ BİRLİĞİ

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret eden Tohumluk Sosyal Yardımlaşma Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Ayhan, tarım alanında yapılacak çalışmalar konusunda iş birliği çağrısında bulundu.

NİLÜFER BELEDİYESİ 11.03.2021, 14:48
TOHUMLUK VAKFI'NDAN TARIMDA İŞ BİRLİĞİ

Tohumluk Sosyal Yardımlaşma Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i makamında ziyaret etti. Halk Evi’ndeki ziyarette Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız da yer aldı. Vakfın kuruluş amacı ve çalışmalarını Başkan Turgay Erdem’le paylaşan Pınar Ayhan, kırsal ve kent arasında köprü olmayı hedeflediklerini belirtti. Ayhan, tarım alanında yapılacak çalışmalarda iş birliği teklifinde bulundu.
Tarımsal kalkınmaya büyük önem verdiklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, Nilüfer Belediyesi Kent Bostanı, İhsaniye’deki mini bostan, Nilüfer Bostan, ekoçiftlik, tohum kütüphanesi ve tohum takas şenliği çalışmalarını anlattı. Bu alanda yapılacak iş birliğine hazır olduklarını ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Hedefimiz, tarımsal faaliyetleri güçlendirmek, köyden kente göçü engellemek ve üreticiye destek olmak” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P