banner204

banner177

banner193

banner205

AVCILARDAN BAŞKAN AYDIN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Orhangazi Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Başkanı Semih Sürkaç ve yönetimi  Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı makamında ziyaret etti verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 10.08.2021, 13:54
AVCILARDAN BAŞKAN AYDIN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Orhangazi Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü geçtiğimiz hafta İznik Gölü kıyısı Atış Poligonun da düzenlenen Avcı Bayramı Atış Yarışları sonrası Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı makamında ziyaret etti. Orhangazi Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Başkanı Semih Sürkaç, Başkan Aydın’a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. Yarışmanın anısına Plaket takdim etti. Geçtiğimiz hafta Orhangazi Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü bölgeden ve Türkiye’nin farklı noktalarından gelen sporcularla Avcı Bayramı Atış Yarışları düzenlemişti. Orhangazi Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü pandemi sonrasındaki ilk yarışmasını  İsmail Mustafa Keyifli anısına 5 ayrı kategoride düzenledi.  Yarışmaya  bölgeden ve Türkiye’nin farklı noktalarından  100’ün üzerinde sporcu katılmıştı.

BAŞKAN AYDIN MİNÜBÜSÇÜLERLE BİRARAYA GELDİ 

Öte yandan  Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın geçtiğimiz haftalarda kongresini yaparak yeni yönetimini seçen Orhangazi  172 nolu Şehir içi Minibüsçüler Kooperatifi’ni ziyaret etti. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, başkan yardımcısı İlhan Kılıç ve Meclis  üyesi  Abdurehim Akçay,  Orhangazi 172 nolu Şehir içi Minibüsçüler Kooperatifi başkanlığına seçilen Murat Üze ve yönetim kurulu üyeleri  ile bir araya geldi. Görevi devralan Murat Üze’e hayırlı olsun dileklerini sunan Başkan Aydın, yeni yönetime de  çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P