banner204

banner177

banner193

banner205

AYDIN “ HAYALİNİ KURDUĞUM BİR PROJEYDİ"

Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ruhsat ve Denetim Birimi tarafından pandemi süreci öncesi başlatılan E-Ruhsat dönemi normalleşme süreci ile birlikte kaldığı yerden çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 16.06.2020, 17:27
AYDIN “ HAYALİNİ KURDUĞUM BİR PROJEYDİ"

Orhangazi genelinde daha önceden işyerleri açmış veya yeni iş yerleri açmak isteyen vatandaşlar için e-ruhsat dönemi ile ruhsatlandırma işlemleri daha kolaylaştı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “ Hayalini kurduğum bir projeydi e-ruhsat dönemi. Pandemi süreci önceci başlayan bir sistemin, normalleşme sürecinden sonra hız kesmeden devam ediyoruz.

Zabıta müdürlüğümüze bağlı olan ruhsat ve denetim birimindeki arkadaşlar ve zabıta personelimiz ile birlikte ruhsatları olmayan esnaflarımızı ziyaret ederek ruhsat almaları için gerekli bilgileri aktarıyorlar. Pandemi süreci içerisinde Esnaflarımızın çoğu kapalı olduğundan dolayı ruhsatlandırma işlemlerimiz aksamış olsa da hedefimiz ruhsatsız hiçbir esnafımız kalmamaları yönündedir. Belediyemize gelmeden vatandaşlarımız Orhangazi Belediyesi web sitemiz üzerinden e-ruhsat bölümünden ön başvuru işlemlerini gerçekleştirecekler” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P