banner201

banner177

banner193

Başkan Aydın Bakan Yardımcısını Ziyaret Etti

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Ankara Temasları sırasında beraberindeki heyet ile beraber Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’yi ziyaret etti. Başkan Aydın, Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanı Fahrettin Uludağ, Orhangazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgay Durmuş ve Sanayi Esnafı Yapı Kooperatifi Başkanı Kadir Şimşek ile birlikte Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’yi ziyaret ederken, ilçede inşa edilmesi planlanan yeni sanayi sitesi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 13.02.2020, 13:42
Başkan Aydın Bakan Yardımcısını Ziyaret Etti

 Belediye Başkanı Bekir Aydın, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’ye ilçede yapılması planlanan yeni sanayi sitesi hakkında bilgiler aktardı. Başkan Aydın şehir merkezinde sanayi esnafını şehir dışına taşımak ve esnafa daha rahat faaliyet göstereceği bir alan oluşturmak için çaba harcadıklarını ifade etti. Başkan Aydın ilçemiz günden günde gelişiyor ve büyüyor şehrin içerisinde kalan sanayi dükkânlarını tek bir çatı altında toplamak ve vatandaşlarımıza daha rahat hizmet sunabilmeleri için yeni bir alan oluşturmak istiyoruz.

 Bakan yardımcısından tam destek

 Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede Başkan Aydın’a yapılması planlanan yeni sanayi sitesi ile ilgili desteklerinin tam olduğunu ifade ederken, gerekli çalışmalar ile alakalı sonuçlarda takipçisi olacağını ifade etti. Bakan yardımcısı Büyükdede ziyaretlerinden dolayı Başkan Aydın ve heyetine teşekkür etti

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P