banner201

banner177

banner207

BAŞKAN AYDIN ENGELLİ AİLELERE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Emrullah Akçay ile birlikte engelli ailelerine ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Engelli ailelerine düzenli olarak ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Aydın Engelli aileleri ile hem sohbet etti hemde taleplerini dinledi.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 22.12.2021, 17:51
BAŞKAN AYDIN ENGELLİ AİLELERE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Engelli Aileleri ev ziyaretlerimizi Orhangazi Belediyesi Engelli Koordinasyon merkezi Başkanı Emrullah Akçay ile birlikte gerçekleştirdik. Engelli Dostu Belediye olarak her zaman yanlarında yer aldığımız gibi düzenli olarak evlerinde ziyaret gerçekleştiriyoruz. Engelli Dostlarımızın Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm sorunlarını sıkıntılarını çözmede her zaman yanlarında olacağız.

Her biri ayrı ayrı değerdedir

İlçemizde Engelli dostlarımızın her türlü ihtiyaçlarını ve taleplerine Belediyemiz Engelli Koordinasyon Merkezimiz tarafından en hızlı bir şekilde çözüm bulma noktasında seferber oluyoruz. Bizler için her biri ayrı bir değerdedir. Bugün 4 Engelli Ailelerimizin evlerinde ziyaret gerçekleştirdik. Engelli olmak bir tercih meselesi olmadığını biliyor ve bizlerde her zaman yanlarında yer alıyoruz. Engelli dostlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, geleceğe umutla bakan, sosyalleşen ve üreten mutlu bireyler olarak yaşamalarını sağlamak için Devletimiz başta olmak üzere bizlerde üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P