banner201

banner177

banner207

BAŞKAN AYDIN İDDİALARI YALANLADI

Bir gazetede yayınlanan köşe yazısına Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'dan tepki geldi. Başkan Bekir Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile aralarının bozuk olduğunu sert bir dille yalanladı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 25.01.2021, 00:37
BAŞKAN AYDIN İDDİALARI YALANLADI

Bursa'da gündeme bomba gibi düşen Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın aralarının açık olduğu iddiası resmi açıklama ile yalanlandı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, "Bursa merkezli olarak yayın yapan bir gazetenin köşe yazarı tarafından kaleme alınan hayal mahsulü köşe yazısında bizlerin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur Aktaş ile ters düştüğünü ve Genel Merkezimiz tarafından istifamızın istendiği gibi aslı astarı olmayan iftiralara yer verilmiştir.

Bu şahsımın ötesinde partime, Cumhur ittifakının birlikteliğine, siyasi kariyerime ve Orhangazi halkına yapılmış dolaylı bir darbe girişimidir. Ayrıca burada Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'da zan altında bırakılmıştır. " dedi.

"AŞK İLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

Sözlerine devam eden Başkan Aydın, "Gerek Bursa'mızda gerekse Orhangazi'mizde zaferle ayrılan Cumhur ittifakımızın başarısı aradan geçen iki yıla rağmen belliki hala bazı kesimlerce hazmedilememiştir. Bizler sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Cumhur ittifakımızla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ile birlikte bütün şehir büyükşehir olarak aşkla yolumuza devam ediyoruz. Bu iftira ve ithamlarla ilgili olarak hukuki mücadelemizi başlatacağımızı da burdan ifade ediyorum. Tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum." İfadelerini kullandı.

AKTAŞ: "CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM"

Başkan Alinur Aktaş'tan da Bekir Aydın'ın açıklamalarına destek geldi. Sosyal medya üzerinden Başkan Aydın'ın açıklamasını paylasan Alinur Aktaş şu ifadeleri kullandı: "Bekir Kardeşim hep birlikte Orhangazi’miz için, Bursa’mız için canla başla çalışmaya devam."

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P