banner177

banner193

Başkan Aydın Limak Genel Müdürünü Ziyaret Etti

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Devlet Su İşleri Bursa 1.Bölge Müdürü Yüksel Tazegül ve Orhangazi Keramet Sulama Birliği Başkanı Cihan Şen birlikte Limak Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç’ı makamında, Keramet Sulama birliğinde yaşanan sorunların çözümü için ziyaret etti.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 03.06.2020, 14:19 03.06.2020, 14:45
Başkan Aydın Limak Genel Müdürünü Ziyaret Etti

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Keramet Sulama Birliğinde yaşanan sorunların çözüme kavuşturmak için Limak Genel Müdürü Ali Erman Aytaç ile bir araya geldi. Başkan Aydın İlçemizde Keramet Sulama Birliğinin elektrik borcuyla ilgili olarak sıkıntıları çiftçilerimize yansıdığını ve kısa bir süreliğine sıkıntılar yaşandığını daha fazla mağduriyet yaşamaması için görüşmeler neticesinde sorunu çözüme kavuşturduklarını ifade etti. Çiftçilerimizin mahsullerini yetiştirmek için özellikle bu sıcak aylarda en önemli unsur olan su ile ilgili sıkıntıları ortadan kaldırdık.

Çiftçilerimiz emek ve alın teriyle çalışarak toprağa hayat kattıklarını, özellikle bu salgın döneminde canla başla çalışarak bizleri hiçbir zaman gıdasız bırakmadılar. Çiftçi kardeşlerime bu özveri çalışmalarından dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Bir daha böyle bir sorun yaşamamalarını dilerken tüm çiftçi kardeşlerime kolaylıklar diliyorum. Keramet Sulama birliğinin sıkıntıları çözüm konusunda hassasiyet gösteren Genel Müdürlerimize çok teşekkür ediyorum ” dedi. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Limak Genel Müdürü Ali Erman Aytaç’ı makamında ziyaret esnasında Devlet Su İşleri Bursa 1.Bölge Müdürü Yüksel Tazegül ve Orhangazi Keramet Sulama Birliği Başkanı Cihan Şen eşlik etti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P