banner201

banner177

banner207

BELEDİYE MÜDÜRLERİ BİR ARAYA GELDİ

Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve birim müdürleri ile bir araya gelerek birim müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 16.10.2020, 12:03
BELEDİYE MÜDÜRLERİ BİR ARAYA GELDİ

KAYMAKAM ÖZÇAKICI ORHANGAZİ BELEDİYESİ MÜDÜRLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ 

Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantı, özellikle son pandemi sürecinde yapılan çalışmaları kapsayan sunumların izlenmesi ile başladı.

Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı; İlçe standartlarını daha da yükseltmek için gece gündüz çalışmak bizlerin asli görevleri arasında yer alıyor, bu nedenle ilçemizdeki tüm kurumlarımızla bir araya gelerek istişare toplantıları gerçekleştiriyoruz, bugün de Orhangazi Belediyesi Birim Müdürleri ile bir araya gelerek çalışmaları hususunda bilgiler aldık. Göreve geldiğimiz andan itibaren tüm enerjimizi ilçemiz için harcamaya başladık. İnşallah Belediye Başkanımız ve tüm kurumlarımız ile uyumlu çalışmalarımız neticesinde güzel ilçemizi bulunduğu konumdan daha da yukarılara taşıyacağız ifadelerini kullandı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Bugün İlçe Kaymakamımız Süleyman Özçakıcı Koordinatörlüğünde bir araya gelerek son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Birim Müdürlerimiz kendi iş ve işleyişleri ile ilgili Kaymakamımıza sunumlarını yaptılar. Müdürlerimiz ile birlikte ilçemizi daha yaşanabilir bir Orhangazi için mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. İnşallah yeni dönemde İlçemiz için tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tek bir hedefimiz var ilçemizin sorunları çözüm noktasına kavuşturmak ve yeni projeler kazandırarak ilçemizi tanıtım noktasında daha da geliştirecek hizmetlerle buluşturmaktır” dedi.

Orhangazi Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda Orhangazi Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri hazır bulundu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P