banner177

banner193

İLÇE GENÇLERİNİN HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Orhangazi Belediyesi ile Spor toto arasında yapılan anlaşma sonrası Yeniköy ve Sölöz mahallesinde yapılması planlanan basketbol sahaları çalışmaları başladı.Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen iki farklı mahalleye basketbol sahaları çalışmaları başladı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 08.12.2020, 15:42 08.12.2020, 16:05
İLÇE GENÇLERİNİN HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Belediyemiz arasında imzalanan 4 kalemde yaklaşık olarak 2 milyon değerindeki yatırım içerisinde yer alan basketbol sahaları için çalışmalarımıza başladık.

Yeniköy mahallemizde bulunan eğimli arazide Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından taş duvarlarla hem zemin çalışmalarını yürütüyor hemde taş duvar örülmeye çalışmalarını yürütüyor. Zemin çalışmalarının hemen ardından Yeniköy ve Sölöz Mahallemizde yapılmasını planladığımız basketbol sahaları için beton dökümü işlemine başlayarak en kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız.

Spor gençliği bir Orhangazi için gerek suni çim sahalarımız gerek basketbol sahalarımıza yenilerini ekliyoruz. İlçemizin genelinde spora yönelik çalışmalara hız kazandırdık. Hiçbir mahallemiz diğerinden farklı değildir, ihtiyaçlar doğrultusunda tüm mahallelerimize eşit hizmet götürmenin heyecanı içerisindeyiz. Yapımına başladığımız basketbol sahalarımızın çalışmaları aralıksız bir şekilde devam edecek ve en kısa süre içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Her İki mahallemize Basketbol sahalarımız şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 17 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P