banner177

banner193

İŞ YERİNE RUHSATLAR BAŞKANDAN

Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ruhsat ve Denetim birimi tarafından işlemleri tamamlanan, Karamel pastanesi sahibi Bülent Kalyoncu ve Oksijen avm de bulunan Sabattin’in yeri olarak bilinen Akçaabat köfte ve kahvaltı salonu restoran ’ın sahibi Alaettin Sarı'ya ruhsatlarını Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın teslim ederek hayırlı olsun dedi.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 09.06.2020, 18:13
İŞ YERİNE RUHSATLAR BAŞKANDAN

Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ruhsat birimi tarafından iş yerleri ile ilgili ruhsatlandırma çalışmaları 1 Haziran normalleşme takvimi sürecinden itibaren hızlandırarak devam ediyor.

Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ruhsat ve Denetim birimi tarafından pandemi öncesi Orhangazi’de bulunan esnafları gezerek ruhsat kontrolleri yaptıklarını, ruhsatsız olan işyerleri için ruhsat almalarını gerektiğini hatırlatarak nasıl ruhsat başvuru yapmaları gerektiğini de anlattıklarını ifade etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın , “İlçemizde yeni açılan işyerleri ile ilgi ruhsatlandırma çalışmalarını tamamlayan iki iş yerlerini ziyaret ederek ruhsatlarını teslim ettik. Pandemi süreci boyunca çoğu esnaflarımız dükkânlarını tedbir amaçlı olarak kapatmak zorunda kalmışlardır.1 Haziran normalleşme takviminden itibaren ruhsat çalışmalarımız devam etmektedir. Bu süreç içerisinde ruhsatsız olan işyerlerimiz ile ilgili ruhsatlandırma süreçlerimizde hızlanmıştır. Bugün iki iş yerimize daha ruhsatlarını teslim ederek hayırlı olsun dedik. Ruhsatsız olan esnaflarımız için ön başvuru işlemlerini belediyemize gelmeden Orhangazi Belediyesi web sitemiz üzerinden yapabilmelerini hatırlatarak, amacımız pandemi süreci sonrası ruhsatsız esnafımız kalmamaları yönündedir” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P