banner201

banner177

banner193

Minik Misafirler Başkan Aydın’ı Ziyaret Etti

Alitekin ilkokulu 3-B sınıfı öğrencileri Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydını makamında ziyaret etti.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 05.03.2020, 17:21
Minik Misafirler Başkan Aydın’ı Ziyaret Etti

 Alitekin ilkokul öğrencileri yerel seçimler ve yönetim birimleri ders konularını Belediye Başkanı Bekir Aydını makamında ziyaret ederek yerinde işledi. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın böylesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren başta Asiye Ergün öğretmenimize ve minik öğrencilerine teşekkür ediyorum dedi.

 Öğrencileri kapıda karşılayan Belediye Başkanı Bekir Aydın her birisi ile ayrı ayrı ilgilendi.

Başkan Aydın” ilkokul öğretmenlerini bir binanın temeline benzeterek ne kadar sağlam olursa o kadar geleceğe sağlam adımlarla ilerler. İnanın sevgili öğrenciler ben hala sınıf öğretmenimi gördüğümde heyecanlanır ve yanına giderek elini öperim, sohbet ederim diye sözlerine ekledi.

Bizlerinde bu sıralardan geçtiğini asla unutmayınız ve buna göre hedeflerini hep yüksek tutun çünkü günü ve zamanı geldiğinde ne söylediğimi daha iyi anlayacaksınız. Hedefleriniz her zaman yüksek olmalı kim bilir bir gün bu koltukta aranızdan birisi oturacaktır. Geleceğimizin umudu olan öğrencilerimiz bizlere umut veriyor, ışık veriyor, heyecan veriyor. Burası sizlerin de bir eviniz olarak kabul edin ve herhangi bir sıkıntınız, ihtiyacınız doğrultusunda her zaman kapımız açıktır. Alitekin İlkokul 3.sınıf öğrencileri Başkan Aydın’ı makamında ziyaret ederek sorular sordu.

 Alitekin İlkokulu öğrencilerin sorularını tek tek yanıtlayan Başkan Aydına günün sonunda 3-B sınıfı olarak bir hediye taktim ettiler. Belediye Başkanı Aydın Böylesine güzel bir ziyaret ve sohbet için öncelikle 3-B Sınıf öğretmenimiz Asiye Ergün’e ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P