banner177

banner193

MUSTAFA ESGİN'DEN ORHANGAZİ ZİYARETİ

Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin Orhangazi’yi ziyaret etti. Yapımı devam eden Yeniköy yolunda incelemeler yaparak bilgi aldı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 16.10.2020, 12:14
MUSTAFA ESGİN'DEN ORHANGAZİ ZİYARETİ

Belediye Başkanı Bekir Aydın’la bir süre makamında görüşen Esgin, Orhangazi’nin yatırım planları ve talepleri hakkında bilgiler aldı.  Ardından yapımı devam etmekte olan Yeniköy yolu çalışmalarını yerinde incelemek üzere Yeniköy’e gitti. Millet vekili Mustafa Esgin ve Belediye Başkanı Bekir Aydın, yol yapım çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Yeniköy’e geçen Eskin  buradaki vatandaşlarla bir araya geldi. Yapımı tamamlanan ve devam eden alt yapı üst yapı çalışmaları hakkında bilgi alan Eskin, bir dönem mesleği gereği Yeniköy’de iki yıl görev yaptığını dile getirerek, Yeniköy’ün kendisi için ayrı bir önemi olduğunu dile getirdi. Vatandaşlarla bir süre sohbet edip anılarını tazeleyen Ak Parti Milletvekili Mustafa Esgin ” milletvekilliğim süresince Bursalı hemşerilerimle bir araya geliyorum.

Tabii ki milletvekilliği farklı bir görev. Yani bir taraftan Ankara'da yasama faaliyetleri ve genel kurul çalışmaları devam ederken, ya da orada komisyonlardaki görevleriniz, yurt dışında ki görevleriniz veya teşkilat görevleriniz bu anlamda devam ederken, diğer taraftan sizi Bursa'dan  Ankara'ya gönderen ve bu anlamda onların sesi ve nefesi olmanızı isteyen aziz Bursalıların Bursa ile ilgili beklentileri, Orhangazi ile ilgili,  mahalle ile ilgili beklentileri var. Bizlerde sizlerin bu hissiyatını ve beklenti taleplerini Ankara’ya taşımak ve çözüm bulmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.  

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P