banner177

banner193

ORHANGAZİ BELEDİYESİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Orhangazi Belediyesi tarafından daha önceden tespit edilen alanlara Çocuk parkları, Basketbol sahaları ve jimnastik aletleri alanları inşaatı yapımına başlandı. Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çocuk parklarından bir tanesi tamamlanarak çocukların hizmetine açıldı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 17.11.2021, 17:02
ORHANGAZİ BELEDİYESİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Daha önceden Fen işleri ve Temizlik işleri ekiplerimiz ile birlikte daha önceden tespit edilen alanları gezerek çocuk park alanları, basketbol sahaları ve jimnastik alanları oluşturmak amacıyla yerinde incelemelerde bulunmuştuk.  Bu kapsamda 8 adet çocuk parkı alanı, 4 adet basketbol sahası alanı ve 3 adet jimnastik alanları inşaatı çalışmalarına başladık. Çocuk parkımızın bir tanesini tamamlayarak çocuklarımızın hizmetine sunduk.

Spor Kenti Orhangazi

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik bugüne kadar yapılan çalışmaların yanı sıra bundan sonrada aynı tempo ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Çocuklarımız parklarında güzel bir şekilde vakit geçirirken gençlerimizde basketbol sahasında güzel vakitlerini geçirecektir. Spor kenti Orhangazi diyoruz çünkü her alanda spora yönelik yatırımlarımız devam ediyor. Gençlerimizin streslerini atacakları alanları her geçen gün artırıyoruz. Yeni yapılacak olan çocuk oyun alanlarımızın yanı sıra tüm parklarımızı ve jimnastik alanlarımızı tamirini ve tadilatını da düzenli olarak yapıyoruz. Çocuk alanlarımızı her geçen gün daha fazlalaştırmak ve her mahallemizde birden fazla çocuk parkı alanları oluşturmak istiyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P