banner201

banner177

banner207

Orhangazi Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı

Orhangazi Belediyesinin Mart Ayı Belediye Meclis toplantısı Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın başkanlığında meclis toplantı salonunda yapıldı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 05.03.2020, 17:25
Orhangazi Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı

 3 gündem ve 2 ek gündem maddelerinin görüşüp karara bağlandığı meclis toplantısında, geçen hafta İdlib’de meydana gelen rejim saldırısı sonrasında şehit olan 33 asker için saygı duruşu yapılması ile başlayan meclis toplantısında Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Orhangazi Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görev, yetki ve çalışma yönetmeliklerinde güncelleme yapılması konusu hukuk komisyonuna havale edildi.

 Göl Sahilinde Havacılık Eğitim Merkezi

 Mart Ayı Meclis toplantısında Sivil Havacılık Ortak Hizmet Projesi kapsamında Orhangazi Havacılık ve Eğitim Derneği’nin talebi doğrultusunda Göl Sahilindeki Çamlık Alanın arka tarafında kalan yaklaşık 312 dönümlük arsanın Orhangazi Havacılık ve Eğitim Derneği’ne tahsis edilmesi ile ilgili protokol yapılması amacıyla Belediye Başkanı Bekir Aydına yetki verilmesi maddesi görüşüldü. Bu maddenin görüşülmesi esnasında söz alan İyi Partili Meclis üyesi Muzaffer Karaca, arsanın böyle bir faaliyet için henüz yeni kurulmuş olan böyle bir derneğe tahsisine ret oyu vereceklerini ifade etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın, yapılacak olan Havacılık Eğitim Merkezinde zemine asfaltı yâda kalıcı bir bina yapılmasının söz konusu olmayacağını belirterek, bizim amacımız bu bölgeyi havacılık turizmine kazandırmak dedi. Mart Ayı Meclis toplantısında ayrıca Çeltikçi mahallesinde 2 ayrı parselde bulunan taşınmazlar arasında planlanmış olunan 10 metre en kesitli taşıt yolunun kuzey yönünde kaydırılarak yeniden planlanması ile ilgili plan değişikliği imar komisyonuna gönderildi.

Yeni otopark alanları belirlenecek

 Son gündem maddesi olan otopark alanlarının belirlenmesi konusu imar komisyonuna havale edildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P