banner204

banner177

banner193

banner205

Orhangazi Belediyesi maske ve eldiven dağıttı

COVID-19 virüs salgınına karşı mücadele tedbirleri kapsamında, Pazar yerleri ve marketlerde maske takma zorunluğunun getirilmesiyle önlemler de artırıldı. Yeni uygulamayla birlikte Orhangazi Pazar yeri girişinde zabıta ekipleri vatandaşların maske kontrolünü yaparken maskesi olmayan vatandaşlara da ekipler maske ve eldiven dağıttı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 06.04.2020, 14:36 06.04.2020, 16:42
Orhangazi Belediyesi maske ve eldiven dağıttı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs ile mücadele kapsamında Pazar yerlerinde ve marketlerde maske zorunluğu getirmesinin ardından tedbirlerimizi aldık.

Kapalı Pazar yerini caddelere taşıyarak sosyal mesafe önlemini aldık. Sabahın ilk saatlerinde Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından yeni kurulan Pazar yerinde dezenfekte çalışmaları başladı. Maske takılması zorunlu olduğu için vatandaşlarımızın Pazar girişinde maske kontrolünü sağladık, maskesi olmayan vatandaşlarımıza ise maske ve eldiven zabıta ekiplerimiz tarafından dağıtıldı.

Pazar esnafımıza yönelik ise maske, eldiven dağıtımı sağladık. Akşam saatlerinde Pazar esnafımızın arkasında bıraktığı çöpler içinde her bir esnafımıza çöp poşetleri Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa çöp poşetleri dağıtarak kirli bir görüntü olmaması için önlemlerimizi aldık. Bu salgına karşı alınan tedbirleri hep birlikte uygulayarak önleyebiliriz. Bu süreçte zorunlu olmadığımız sürece dışarı çıkmamalıyız. Hep birlikte bu zorlu süreçte evde kalalım çünkü #HayatEveSığar ” dedi.

Maske ve eldiven vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken Esnaf Odası Başkanı Turgay Durmuş ile Pazarcılar Derneği Başkanı Abdullah Şahin pazarcı esnafına uyulması gereken kuralları anlattı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P