banner177

banner193

ORHANGAZİ BELEDİYESİ'NDEN 2 MAHALLEYE BASKETBOL SAHASI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın arasında imzalanan yaklaşık 2 milyon değerinde olan yatırım içerisinde yer alan Yeniköy ve Sölöz Mahallesinde bulunan basketbol sahaları çalışmaları tamamlandı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 06.04.2021, 17:48
ORHANGAZİ BELEDİYESİ'NDEN 2 MAHALLEYE BASKETBOL SAHASI

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “  Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imzaladığımız spor yatırımlarından olan basketbol sahalarımızın çalışmaları tamamlandı. Yeniköy ve Sölöz mahallelerimizde bulunan basketbol sahaları için zemin ve taş duvar çalışmalarının ardından basketbol potaları yapılarak çalışmayı tamamladık. Bu iki mahallemizde havaların yağışlı geçmesi sebebiyle sadece basketbol sahalarımızın çizgilerinin çizilmesi işlemleri kaldı, havaların açık olduğu bir günde çizgileri de çizilerek oradaki gençlerimizin hizmetine sunmuş olacağız.

Spor yatırımlarımız devam ediyor

İlçemiz genelindeki tüm mahallelerimize yönelik spor yatırımlarımız devam ediyor. Birçok mahallemize yeni halı sahalar ve basketbol sahaları çalışmaları tamamladık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Her alanda gençlerimize hizmet vermek için canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemiz genelinde spor yatırımlarımız devam edecektir. Spor ile büyüyen ve gelişen nesiller yetiştirmek adına bizlerin üzerine düşen tüm görevleri en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Yeniköy mahallemizde yapımı biten basketbol sahamızın hemen üst kısmındaki bölümün zemin çalışmaları hazırlıkları tamamlandıktan sonra çocuk parkı yapılacaktır. Her iki mahallemize yapılan basketbol sahaları vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P