banner204

banner177

banner193

banner205

ORHANGAZİ'DE GÜNDEM; İZNİK GÖLÜ

Orhangazi Belediyesi ve İznik Belediyesinin üyesi olduğu İznik Gölünü Koruma Birliği Meclis toplantısı gerçekleşti. Orhangazi Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen ve Birlik Başkanı Bekir Aydın başkanlığında Haziran 2021 yılı meclis toplantısı 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 30.06.2021, 10:25
ORHANGAZİ'DE GÜNDEM; İZNİK GÖLÜ

İznik Gölünü Koruma Birliği meclis toplantısının ilk gündem maddesi olan Başkanlık Divanının oluşturulması, Birlik Başkanı, Birlik Meclisi 1. Ve 2. Başkan Vekili ile 2 Asil ve 2 Yedek Kâtip üye seçilmesi gizli oylama ile yapıldı. Birlik Başkanı gizli oylama sonucu Bekir Aydın seçilirken Birlik Meclisi 1. Başkan vekili İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta 2. Başkan Vekili ise Emrullah Sözer, Kâtip Asil üyeler ise Nurcan Polat ve Melda Çancı seçilirken yedek kâtip üyeler ise Önder Bulut ve Nimet Ercan seçildi.

Encümen ve Plan ve Bütçe komisyonu seçildi

Encümen üye seçimlerinde ise Fevzi Yılmaz ile Davut çil seçilirken Plan ve bütçe komisyonuna ise Ergül Aydın, Selami Ekeman, Kani Mestanlar, Oğuz Çetin ve İsmail Topuz seçildi. İznik gölünü koruma birliği meclis toplantısında birliği 2020 mali yıllık kesin hesabı ile 2020 yılı faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Meclis son gündem maddesinde kanun gereği 1. Meclis başkan vekili kürsüde iken söz alarak kürsüde şu ifadelere yer verdi. İznik gölünü koruma birliği olarak bugüne kadar yapılanların üzerine bundan sonra bizler daha fazla katkı sağlamalıyız. İznik gölü ile ilgili neler yapılabilir konusunda Bursa Büyükşehir Belediyemiz ile görüşmelerimizi sağladık. İznik gölü etrafında çevre mahallelerimizde hem Orhangazi hemde İznik’te tarım ile uğraşan tüm çiftçilerimizin daha duyarlı olması noktasında gerekli çalışmaları yapmalıyız. Sesimizi daha fazla duyurmak adına farkındalıklar oluşturmalıyız. İznik gölümüzdeki suyun çekimi artık bariz bir şekilde bellidir. Gölümüzü eski görüntüsüne kavuşturmak adına yapılan her çalışmada var olacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P